Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Οι… άσπονδοι φίλοι, ο Ρώσος μποξέρ και η ληστεία 71χρονου επιχειρηματία στη Βούλα
[Reader]: Οι… άσπονδοι φίλοι, ο Ρώσος μποξέρ και η ληστεία 71χρονου επιχειρηματία στη Βούλα

[Reader]: Οι… άσπονδοι φίλοι, ο Ρώσος μποξέρ και η ληστεία 71χρονου επιχειρηματία στη Βούλα

Πρόκειται για μέλος σκληρής εγκληματικής ομάδας, που μεταξύ άλλων ευθύνεται για τη ληστεία ενός 71χρονου Ελληνοουκρανού επιχειρηματία στο σπίτι του στην Άνω Βούλα. Το περιστατικό είχε συμβεί πριν από περίπου έναν χρόνο, στις 18 Οκτωβρίου 2019, αλλά οι αστυνομικοί δεν έβαλαν την υπόθεση στο αρχείο. Για την ίδια υπόθεση διώκονται επίσης ένας 55χρονος Ουκρανός (σ.σ. πατέρας του συλληφθέντα και… φίλος του θύματος), ένας 46χρονος επίσης Ουκρανούς κι ένας 44χρονος Ρώσος μποξέρ.

Οι… άσπονδοι φίλοι του 71χρονου επιχειρηματία γνώριζαν ότι είχε μαζέψει αρκετό ρευστό στο σπίτι του στην Άνω Βούλα μετά την πώληση του εργοστασίου που είχε στην Ουκρανία. Έτσι, αποφάσισαν να ενημερώσουν τους άλλους δύο και να συνεργαστούν μαζί τους για να τον ληστέψουν.

Έτσι στήθηκε το κόλπο

Οι δύο… φίλοι του Ελληνοουκρανού επιχειρηματία, πρόσωπα υπεράνω υποψίας για τον 71χρονο καθώς ήταν και πρώην αστυνομικοί, πήγαν για φαγητό μαζί του. Όταν τον άφησαν έξω από το σπίτι του στην Άνω Βούλα, τον περίμεναν οι δύο συνεργοί τους, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν, τον χτύπησαν και του έβαλαν σακούλα στο κεφάλι, οδηγώντας τον δεμένο μέσα στο σπίτι. Εκεί, για σχεδόν πέντε ώρες, τον χτυπούσαν ανηλεώς με γροθιές (σ.σ. «πρωταγωνιστής» ο Ρώσος μποξέρ) μέχρι να μαρτυρήσει που έκρυβε τα χρήματα.

Αμέσως μετά την ληστεία όλοι μαζί διέφυγαν στην Ουκρανία, ο 31χρονος όμως γιος που είχε οικογένεια στην Ελλάδα και σπίτι στην Σαρωνίδα, επέστρεψε πίσω και συνελήφθη από τις ελληνικές Αρχές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!