Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Reader]: GQ: Ο «Άνδρας της Χρονιάς» Τζορτζ Κλούνεϊ εξηγεί γιατί έδωσε σε 14 κολλητούς του από 1 εκατ. δολάρια!
[Reader]: GQ: Ο «Άνδρας της Χρονιάς» Τζορτζ Κλούνεϊ εξηγεί γιατί έδωσε σε 14 κολλητούς του από 1 εκατ. δολάρια!

[Reader]: GQ: Ο «Άνδρας της Χρονιάς» Τζορτζ Κλούνεϊ εξηγεί γιατί έδωσε σε 14 κολλητούς του από 1 εκατ. δολάρια!

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ κέρδισε τον τίτλο του «Άνδρα της Χρονιάς» του περιοδικού GQ . Στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό ο πασίγνωστος ηθοποιός έκανε αποκαλύψεις για την οικογενειακή του ζωή, για το μέλλον του στον κινηματογράφο αλλά και για το πώς περνάει τον χρόνο του στην καραντίνα.

Ωστόσο, στην ίδια συνέντευξη, ο Κλούνεϊ επιβεβαίωσε και τις φήμες που υποστήριζαν ότι το 2013 είχε δώσει από 1 εκατ. δολάρια σε 14 στενούς του φίλους! Όπως είχε δηλώσει ο Ράντι Γκέρμπερ σε παλαιότερη συνέντευξη στο MSNBC, ο Κλούνεϊ είχε καλέσει τους 14 φίλους του σε δείπνο και έδωσε στον καθένα τους από μία βαλίτσα που περιείχε 1 εκατ. δολάρια σε μετρητά!

«Βασικά σκέφτηκα ότι αν με χτυπήσει λεωφορείο, είναι όλοι στην διαθήκη μου. Γιατί λοιπόν να περιμένω να με χτυπήσει λεωφορείο;», εξήγησε και διευκρίνησε ότι αυτό συνέβη προτού παντρευτεί και δεν φανταζόταν ότι θα αποκτούσε οικογένεια.

«Σκέφτηκα ότι το μόνο που έχω είναι αυτοί οι τύποι, οι οποίοι μέσα σε μια περίοδο 35 ετών με βοήθησαν με τον έναν ή άλλο τρόπο. Κοιμήθηκα στους καναπέδες τους όταν ήμουν χάλια. Μου δάνεισαν χρήματα όταν ήμουν άφραγκος. Με βοήθησαν όταν χρειαζόμουν βοήθεια όλα αυτά τα χρόνια. Και τους βοήθησα και εγώ όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι, σκέφτηκα, ότι χωρίς αυτούς δεν θα είχα τίποτα απ΄όλα αυτά». Μάλιστα συνέχισε επιβεβαιώνοντας ότι οι βαλίτσες μάρκας Tumi, πράγματι περιείχαν χρήματα!

Εκείνο το πρωινό που έδωσε τη συνέντευξη στο GQ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε κάνει μια επέμβαση στον αυχένα του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!