Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Γιώργος Μαυρωτάς στο reader.gr για την υπόθεση Μπεκατώρου: Μηδενική ανοχή σε τέτοια ζητήματα
[Reader]: Γιώργος Μαυρωτάς στο reader.gr για την υπόθεση Μπεκατώρου: Μηδενική ανοχή σε τέτοια ζητήματα

[Reader]: Γιώργος Μαυρωτάς στο reader.gr για την υπόθεση Μπεκατώρου: Μηδενική ανοχή σε τέτοια ζητήματα

Όπως αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Μαυρωτάς, η υπόθεση Μπεκατώρου «τράβηξε την κουρτίνα σε ένα θέμα που απασχολεί το διεθνές αθλητικό κίνημα» με τη Πολιτεία να έχει ως σκοπό να μην μείνει μόνο στην κοινωνική αντίδραση αλλά να περάσει στην πολιτική δράση «με καμπάνιες ευαισθητοποίησης, υιοθέτηση των βέλτιστων διεθνών πρακτικών και ένωση δυνάμεων και με άλλους αρμόδιους φορείς».

Αναλυτικά η δήλωση του ΓΓΑ, Γιώργου Μαυρωτά:

«H περίπτωση της καταγγελίας της Σοφίας τράβηξε την κουρτίνα σε ένα θέμα που απασχολεί το διεθνές αθλητικό κίνημα. Αυτό που χρειάζεται είναι να μην μείνουμε μόνο στην κοινωνική αντίδραση αλλά να περάσουμε στην πολιτική δράση και αυτό έχει σκοπό να κάνει η πολιτεία.

Με καμπάνιες ευαισθητοποίησης, υιοθέτηση των βέλτιστων διεθνών πρακτικών και ένωση δυνάμεων και με άλλους αρμόδιους φορείς, θα καταφέρουμε να δούμε το πρόβλημα στα μάτια και να το αντιμετωπίσουμε τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και καταστολής.

Ο αθλητισμός πρέπει να προσφέρει αξίες και δεξιότητες, όχι τραύματα και εφιάλτες. Γι’ αυτό όσοι πιστεύουμε και αγαπάμε τον αθλητισμό πρέπει να δείξουμε μηδενική ανοχή σε τέτοια ζητήματα, ώστε να εμπιστεύονται οι γονείς τα παιδιά τους στον αθλητισμό όπως έκαναν και οι δικοί μας γονείς, όπως κάναμε και εμείς με τα δικά μας παιδιά».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!