Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Γιατί ο Τσίπρας δεν ζητάει εκλογές και πότε σχεδιάζει να το κάνει
[Reader]: Γιατί ο Τσίπρας δεν ζητάει εκλογές και πότε σχεδιάζει να το κάνει

[Reader]: Γιατί ο Τσίπρας δεν ζητάει εκλογές και πότε σχεδιάζει να το κάνει

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν βιάζεται να διεκδικήσει ξανά την καρέκλα του πρωθυπουργού και φυσικά γνωρίζει πως ακόμα κι αν επιθυμούσε άμεσα εκλογές, η στιγμή μόνο κατάλληλη δεν θεωρείται για να ανοίξει μια τέτοια συζήτηση. Για πολλούς και διάφορους λόγους.

Τον πρώτο λόγο, τον εξήγησε στην χθεσινή του συνέντευξη. Ο κόσμος έχει κουραστεί από την πανδημία, πολλοί κλάδοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης και η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δεν θα ήθελε, την ώρα που αντιμετωπίζει δεκάδες προβλήματα, να μπει σε προεκλογική περίοδο. Ακόμη κι αν επιθυμεί την αλλαγή της κυβέρνησης.

«Δεν θα ζητήσω εκλογές την ώρα που ο μέσος Έλληνας πολίτης αγωνιά για το αύριο. Όταν θα ανοίξει η μεγάλη συζήτηση όταν με το καλό θα φύγει η πανδημία και θα ανοίξει η συζήτηση ποιος μπορεί τώρα να βγάλει τη χώρα από το τέλμα της οικονομικής κρίσης, ποιος έχει δοκιμαστεί, ποιος έχει σχέδιο για την ενίσχυση του δημόσιου τομέα, για τη στήριξη της δημόσιας παιδείας, για τη στήριξη της δημόσιας υγείας, για τη στήριξη των ευάλωτων αλλά και της μεσαίας τάξης που την είχε κάνει σημαία ο κ. Μητσοτάκης και τώρα την έχει ρίξει στον Καιάδα, όταν ανοίξει αυτή η συζήτηση οι εξελίξεις θα έρθουν ούτως ή άλλως από μόνες τους.

Δεν βιάζομαι για κάτι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!