Κυριακή, 11 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Reader]: Για τους οικογενειάρχες e-Berlingo ή τίποτα
[Reader]: Για τους οικογενειάρχες e-Berlingo ή τίποτα

[Reader]: Για τους οικογενειάρχες e-Berlingo ή τίποτα

Η πρωτοπόρος στα πολυμορφικά οχήματα Citroen συνεχίζει τη διεύρυνση στη γκάμα του Berlingo, του μοντέλου που οφείλει την επιτυχία του στην ευρύχωρη, ευέλικτη καμπίνα και στην εξαιρετική άνεση.

Μέγιστο

Όπως και το μοντέλο με τους κινητήρες εσωτερικής καύσης, έτσι και το νέο ηλεκτρικό e-Berlingo μπορεί να μετατραπεί και να δώσει λύσεις σε κάθε ανάγκη, προσφέροντας τη βέλτιστη ελευθερία χρήσης σε καθημερινή βάση. Μπορεί να μεταφέρει πέντε έως επτά άτομα ανάλογα με την έκδοση ή να ελευθερώσει μεγάλο χώρο για την αποθήκευση βαρέων και ογκωδών αντικειμένων.

Το e-Berlingo διαθέτει βέλτιστη εκμετάλλευση χώρων με 167 λίτρα αποθηκευτικών χώρων και ιδιαίτερα μεγάλο χώρο αποσκευών, που είναι 775 λίτρα για την έκδοση Μ με τα καθίσματα στη θέση τους και 1.050 λίτρα για την έκδοση XL (σε διαμόρφωση πέντε θέσεων). Για βέλτιστη ευκολία, οι αποθηκευτικοί χώροι σχεδιάστηκαν έτσι ώστε οι επιβάτες, κάνοντας τη βέλτιστη χρήση τους, να μπορούν να αποφεύγουν την τοποθέτηση αντικειμένων στα πόδια τους.

Μεταξύ των 26 αποθηκευτικών χώρων, το έξυπνα σχεδιασμένο Modutop® μόνο, προσφέρει 92 λίτρα εξαιρετικά πρακτικών χώρων σε απόσταση πρόσβασης με το χέρι. Είναι μια πρακτική επιλογή εκμετάλλευσης του χώρου πάνω από τα κεφάλια των επιβατών, με ράφι από ημιδιάφανο υλικό για να περνάει το φως στις εκδόσεις με την μεγάλη γυάλινη ηλιοροφή και να μπορούν οι επιβάτες να διακρίνουν που έχει αποθηκευτεί το κάθε τι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!