Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Γεωργιάδης: Η μέθοδος ακορντεόν στο λιανεμπόριο λειτουργεί – Δεν μπορεί να γίνει στην εστίαση
[Reader]: Γεωργιάδης: Η μέθοδος ακορντεόν στο λιανεμπόριο λειτουργεί – Δεν μπορεί να γίνει στην εστίαση

[Reader]: Γεωργιάδης: Η μέθοδος ακορντεόν στο λιανεμπόριο λειτουργεί – Δεν μπορεί να γίνει στην εστίαση

Ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, σχολίασε τα νέα μέυτρα αλλά και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην εστίαση.

«Το Υπ. Ανάπυτξης κι εγώ προσωπικά έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια να μείνει η αγορά όσο γίνεται ανοιχτή. Εισηγηθήκαμε να μείνει η αγορά το μεγαλύτερο δυνατό ανοιχτή. Θέλαμε οι λοιμωξιολόγοι να κάτσουν μόνοι τους ανεπηράστοι γι αυτό δεν υπήρχαν Υπουργοί. Δεν θεωρώ την απόφαση αυτή καταστροφική για την αγορά στην παρούσα φάση» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

«Είναι ένα κρίσιμο σημείο της πανδημίας και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Η δικιά μου θέση είναι η αγορά να μην κλείνει. Αυτό πρέπει να συμβαδίζει με την πανδημία και την υγεία», πρόσθεσε, ενώ αναφέρθηκε σε συνάντησή του με εστιάτορες και όπως είπε «οι ίδιοι καταλαβαίνουν τους λόγους που μένει η εστίαση κλειστή. Ανακοινώσαμε με τον κ. πρωθυπουργό δέσμη μέτρων επιπλέων για την εστίαση, γιατί καταλαβαίνουμε τα προβλήματα που δημιουργούν οι διαδοχικές καραντίνες στην αγορά» είπε.

Και συνέχισε: «Στη συνάντηση δεν ήταν οι θεσμικοί τους εκπρόσωποι. Αλλά συμμετείχα στη συνεδρίαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Σ.Ε.) υπό τον κ. Καββαθά, για να τους εξηγήσω τη νέα δέσμη μέτρων. Ζήτησα συγγνώμη από τους θεσμικούς εκπροσώπους. Ήθελα να πω ότι οι επιχειρήσεις έχουν αξία γι αυτό μπορώ να πάρω τα κλειδιά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!