Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Γεωργαντάς: Μετά τις 20 Ιανουαρίου ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού – Στις 15 ανοίγει η ψηφιακή πλατφόρμα
[Reader]: Γεωργαντάς: Μετά τις 20 Ιανουαρίου ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού – Στις 15 ανοίγει η ψηφιακή πλατφόρμα

[Reader]: Γεωργαντάς: Μετά τις 20 Ιανουαρίου ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού – Στις 15 ανοίγει η ψηφιακή πλατφόρμα

Μετά τις 20 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει ο μαζικός εμβολιασμός, ενώ στις 15 θα ανοίξουν οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν οι ενδιαφερόμενοι, δήλωσε ο υφυπουργός Ψηφιακης Διακυβερνησης – αρμόδιος για θέματα απλούστευσης διαδικασιών – Γιώργος Γεωργαντας.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικο σταθμό Θέμα, ο κύριος Γεωργαντάς διευκρίνισε ότι έως τότε οι πολίτες μπορούν να εγγραφούν στην άυλη συνταγογράφηση.

Όπως εξήγησε, μέσω του συστήματος της άυλης συνταγογράφησης, θα αποστέλλεται ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό των πολιτών από το 13034, ενημερώνοντάς τους σε ποιο κέντρο και πότε θα μπορούν να κάνουν το εμβόλιο. Το σύστημα μάλιστα, γνωρίζει και τη διεύθυνση των πολιτών και έτσι θα μπορεί να ενημερώνει για τα κατά τόπους εμβολιαστικά κέντρα.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στον εμβολιασμό στους υγειονομικούς, ο κύριος Γεωργαντάς τόνισε ότι κάθε νοσοκομείο έχει την κατάσταση του προσωπικού, ξεκαθαρίζοντας ότι το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης δεν εμπλέκεται:

«Το υπουργείο Υγείας εποπτεύει τη διαδικασία, εμείς ερχόμαστε μετά τις 15 του μήνα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!