Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ είναι η παράταξη του Ε.Σ.Υ και η Νέα Δημοκρατία του «Φταις εσύ»
[Reader]: Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ είναι η παράταξη του Ε.Σ.Υ και η Νέα Δημοκρατία του «Φταις εσύ»

[Reader]: Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ είναι η παράταξη του Ε.Σ.Υ και η Νέα Δημοκρατία του «Φταις εσύ»

«Δεν θέλετε να παραδεχτείτε τα λάθη σας και αυτό σημαίνει ότι δεν θέλετε να τα διορθώσετε» ανέφερε στη δευτερολογία της η Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας».

«Το χειρότερο που συμπεραίνουμε είναι ότι δεν θέλετε να παραδεχτείτε τα λάθη που έχετε κάνει και αυτό σημαίνει ότι δεν θέλετε να τα διορθώσετε. Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο γιατί έχουμε δρόμο μπροστά μας. Δεν μας αφορά η σύγκριση με άλλες χώρες ή με την προηγούμενη κυβέρνηση».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έφερε μάλιστα και ένα συγκεκριμένα παράδειγμα για τη διασπορά του ιού στη Θεσσαλονίκη. «26 Οκτωβρίου ανήμερα Αγίου Δημητρίου 84 κρούσματα, 15 μέρες μετά ήταν 777. Δεν ευθύνεται μόνο η διασκέδαση. Μπορούσατε να έχετε σκεφτεί ότι ο εορτασμός του Αγίου Δημητρίου ήταν κάτι κομβικό. Και όχι να βλέπουμε συνωστισμό στις εκκλησίες και ιερείς χωρίς μάσκες. Ποιος ελέγχει την εφαρμογή των μέτρων».

«Σεμνά και μετρημένα ο εορτασμός του Πολυτεχνείου»

«Μήπως φταίει και γι αυτό η αντιπολίτευση;» αναρωτήθηκε η Φώφη Γεννηματά, ενώ αμέσως μετά αναπαρήγαγε μια ανάρτηση στα social media «Διάβασα κάπου ότι το ΠΑΣΟΚ είναι η παράταξη του ΕΣΥ και η ΝΔ η παράταξη του «Φταίς εσύ». Οι θάνατοι δεν είναι ποσοστά, είναι απώλεια. Προετοιμαστείτε με τη λήξη του lockdown να μην έχουμε πάλι τα ίδια φαινόμενα. Θα έχουμε σοβαρότατες επιπτώσεις απ’ όλα αυτά».

Τέλος, παίρνοντας θέση σχετικά με την αντιπαράθεση που έχει προκύψει για την πραγματοποίηση ή μη της πορείας του Πολυτεχνείου, σημείωσε «Είναι ξεκάθαρο ότι ο εορτασμός του Πολυτεχνείου πρέπει να γίνει σεμνά και μετρημένα γιατί είμαστε σε καραντίνα. Προέχει η ζωή των ανθρώπων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!