Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: «Φέτος είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ»: Στην τελετή παραλαβής 20 πυροσβεστικών οχημάτων ο Μητσοτάκης
[Reader]: «Φέτος είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ»: Στην τελετή παραλαβής 20 πυροσβεστικών οχημάτων ο Μητσοτάκης

[Reader]: «Φέτος είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ»: Στην τελετή παραλαβής 20 πυροσβεστικών οχημάτων ο Μητσοτάκης

Επισημαίνοντας ότι και στη διάρκεια της πανδημίας πολλές συμπράξεις του ιδιωτικού με το δημόσιο τομέα συνέβαλαν στην επιτυχία της αντιμετώπισής της πρώτης φάσης της, ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε την εταιρεία «Παπαστράτος» για τη συμβολή της.

Εξήρε ταυτόχρονα το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος και στην ομιλία που απηύθυνε, τόνισε πως «φέτος είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ».

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε στη συνέχεια ότι «τα δύσκολα είναι μπροστά και δε χωρά επανάπαυση», τονίζοντας ότι φέτος η πρόκληση της πολιτικής προστασίας είναι διπλή και για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, αλλά και για την επιτήρηση της εισόδου πολλών επισκεπτών λόγω του κορονοϊού. «Δεν μπορούμε να αποφύγουμε τις πυρκαγιές αλλά θα τις περιορίσουμε», τόνισε.

Την εκδήλωση παραλαβής των 20 οχημάτων άνοιξε με έναν σύντομο χαιρετισμό ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης, ο οποίος επεσήμανε πως η δωρεά των 20 πυροσβεστικών οχημάτων αξίας 1 εκατομμυρίου ευρώ προσδιορίζει απόλυτα το ουσιαστικό μέγεθός της.

Μετά την προβολή ενημερωτικού βίντεο, στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος της εταιρείας «Παπαστράτος», Χρήστος Χαρπαντίδης. «Σήμερα εδώ είμαστε όλοι ένα. Υποκλινόμαστε στο “θαρσείν σώζειν” της Πυροσβεστικής», τόνισε.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!