Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Φάμελλος: Να διασφαλιστεί η πρόσβαση σε νερό και ενέργεια κατά την πανδημία
[Reader]: Φάμελλος: Να διασφαλιστεί η πρόσβαση σε νερό και ενέργεια κατά την πανδημία

[Reader]: Φάμελλος: Να διασφαλιστεί η πρόσβαση σε νερό και ενέργεια κατά την πανδημία

«Αυτή τη στιγμή, η ελληνική κοινωνία βιώνει κάτι πρωτόγνωρο, δεν έχουμε ακόμη περάσει τα δύσκολα και για αυτό πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους στην πολιτική αντιπαράθεση, καταθέτοντας προτάσεις και τη διάθεσή μας για συνεργασία, όπως κάναμε, ως ΣΥΡΙΖΑ, από την αρχή αυτής της κρίσης. Άρα δεν είναι η ώρα για μικροκομματικές και συνδικαλιστικές τοποθετήσεις από τη ΝΔ, ούτε η ώρα να ωραιοποιείται το έργο της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού» δήλωσε ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, στον τηλεοπτικό σταθμό «Ant1» και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

«Χρειάζεται πολύ ακόμη δουλειά ώστε να συγκεκριμενοποιηθούν τα μέτρα στήριξης των εργαζόμενων, των επιχειρήσεων και της κοινωνίας, καθώς εχθές ο κύριος Μητσοτάκης, τριάντα ώρες μετά τις ανακοινώσεις των αρμόδιων Υπουργών, άλλαξε τα εξαγγελθέντα μέτρα. Χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα στα οικονομικά μέτρα από την κυβέρνηση και επεξεργασία, γιατί παρατηρείται προχειρότητα και τα μέτρα αλλάζουν κάθε δύο μέρες»

«Ακόμα δεν έχουμε δει δημοσιευμένες, στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, τις εξαγγελίες της Τετάρτης, για να καταλάβουμε ποιες κοινωνικές ομάδες θα στηριχθούν, με ποια ποσά και ποιες ρυθμίσεις. Ακόμη, χθες το βράδυ, ο Πρωθυπουργός άλλαξε τους δικαιούχους. Υπάρχει λοιπόν, μεγάλη ανησυχία και αγωνία σε πολλές κοινωνικές ομάδες, όπως στους ελεύθερους επαγγελματίες, στους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους στον τουριστικό κλάδο, στους ωρομίσθιους εργαζόμενους αλλά και τους αγρότες, οι οποίοι δεν έχουν συμπεριληφθεί στις κατηγορίες που αφορούν τα μέτρα οικονομικής ενίσχυσης».

Αναφέρθηκε στη συνέχεια στην προσωπική του επικοινωνία με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη, στον οποίο κατέθεσε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχείριση των επιπτώσεων της κρίσης λόγω κορονοϊού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!