Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Εξαδάκτυλος για σχολεία: Αν υπάρξουν στοιχεία η απόφαση μπορεί να αναθεωρηθεί
[Reader]: Εξαδάκτυλος για σχολεία: Αν υπάρξουν στοιχεία η απόφαση μπορεί να αναθεωρηθεί

[Reader]: Εξαδάκτυλος για σχολεία: Αν υπάρξουν στοιχεία η απόφαση μπορεί να αναθεωρηθεί

«Το άνοιγμα των σχολείων πρακτικά σημαίνει άρση του lockdown, το αν ήμασταν σε αυτό το σημείο ή δεν ήμασταν δεν νοιώσαμε ότι ήμασταν έτοιμοι να το πούμε προχθές», δήλωσε στο ρ/σ Παραπολιτικά 90,1.

Παράλληλα σχολιάζοντας τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση, υπεραμύνθηκε, λέγοντας πως: «Ειδικά με δεδομένο ότι έχουμε και μια εβδομάδα με ορθά αυστηρότερα μέτρα τα οποία ελήθφησαν προληπτικά από την κυβέρνηση και ορθώς κατά την άποψή μου για να αντιρροπήσουν τα αποτελέσματα της χαλάρωσης που είχαμε φυσιολογικά και ανθρώπινα κατά τη διάρκεια των εορτών»,

Σε ό,τι έχει να κάνει με το άνοιγμα των σχολείων την ερχόμενη Δευτέρα,μ ο κ. Εξαδάκτυλος σημείωσε: «Η Επιτροπή συνεδρίασε τη Δευτέρα στις 4 του μηνός και έλαβε την απόφαση ότι είναι ασφαλές να ανοίξουν τα Δημοτικά και οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί, δεν ίσχυε το ίδιο για τα Γυμνάσια και τα Λύκεια».

Και συνέχισε: «Η πραγματικότητα είναι ότι η αποτύπωση της δραστηριότητας μας που λογικά ήταν αυξημένη τις γιορτινές ημέρες δεν υπήρχε ούτε στις 4 Ιανουαρίου, υπήρχε απλώς η εκτίμηση προς τα πού κινούμαστε κι υπήρχε βεβαίως κι η επιθυμία όλων να επανέλθουμε σε μια κανονικότητα. Βέβαια να σας πω ότι δεν ήταν και ομόφωνη η απόφαση της επιτροπής, δηλαδή όσοι διαφωνήσαμε ήμασταν πολύ λίγοι».

«Από εκεί και μετά αν υπάρξουν στοιχεία που θα πρέπει αυτή η απόφαση να αναθεωρηθεί όσο δυσάρεστο και ενοχλητικό και αν είναι το να αναθεωρεί κανείς τις αποφάσεις του ειδικά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα είναι προτιμότερο από την επιμονή σε μια λανθασμένη απόφαση», κατέληξε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!