Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Reader]: Ερευνητής ζήτησε από το Πεντάγωνο πορίσματα για «συντρίμμια UFO» – Τι απαντήσεις πήρε
[Reader]: Ερευνητής ζήτησε από το Πεντάγωνο πορίσματα για «συντρίμμια UFO» – Τι απαντήσεις πήρε

[Reader]: Ερευνητής ζήτησε από το Πεντάγωνο πορίσματα για «συντρίμμια UFO» – Τι απαντήσεις πήρε

Ο Τόνι Μπραγκάλια είχε υποβάλει αίτημα στο αμερικανικό υπουργείο Άμυνας στις 26 Δεκεμβρίου 2017 και περισσότερα από τρία χρόνια μετά έλαβε απάντηση σχετικά με τα αποτελέσματα των τεστ που διεξήγαγε το Πεντάγωνο σε ένα υλικό άγνωστης ταυτότητας από την «Bigelow Aerospace», μία αμερικανική startup διαστημικής τεχνολογίας.

Ο Τόνι Μπραγκάλια ισχυρίζεται ότι τα φουτουριστικά αυτά υλικά ίσως έχουν την ιδιότητα να κάνουν τα πράγματα αόρατα, να «συμπιέσουν» την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια και μπορεί ακόμη και να επιβραδύνουν την ταχύτητα του φωτός.

«Υλικό που χαρακτηρίζεται ως UAP (Άγνωστης Ταυτότητας Αέριο Φαινόμενο) και όχι ως UFO, εξετάστηκε από έναν ειδικό του υπουργείου και αποθηκεύτηκε σε «εξειδικευμένες εγκαταστάσεις. Στις πληροφορίες που δημοσίευσε το Πεντάγωνο γίνεται λόγος για ένα υλικό με τη δυνατότητα ανάκτησης του σχήματός του, όμοιο με αυτό που βρέθηκε στα συντρίμμια του Roswell το 1947» έγραψε σε ανάρτησή του ο Μπραγκάλια.

«Παρόλο που πολλές από τις λεπτομέρειες της αναφοράς του Πενταγώνου είναι επεξεργασμένες, αυτό που προκύπτει είναι ότι αυτές οι τεχνολογίες αντιπροσωπεύουν ένα κυριολεκτικό κβαντικό άλμα πέρα από τις ιδιότητες όλων των υπαρχόντων υλικών που είναι γνωστά στον άνθρωπο» σημειώνει ο Μπραγκάλια. «Στην απάντηση που έλαβα περιλαμβάνονται πληροφορίες για όσα έχουν μάθει οι ειδικοί από τη μελέτη των συντριμμιών UFO και πώς αυτές θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στο μέλλον αλλά δεν υπάρχει καμία αναφορά για τα συντρίμμια αυτά καθαυτά» τονίζει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!