Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης: Η συγκλονιστική μαρτυρία εργαζόμενης που έχασε το μάτι της
[Reader]: Επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης: Η συγκλονιστική μαρτυρία εργαζόμενης που έχασε το μάτι της

[Reader]: Επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης: Η συγκλονιστική μαρτυρία εργαζόμενης που έχασε το μάτι της

Η κυρία Δώρα ήταν μία από τους τέσσερις εργαζόμενους που δέχτηκαν επίθεση στη ΔΟΥ και έχασε το μάτι της.

Βρισκόταν στο Τμήμα Εισοδημάτων όταν είδε τον 45χρονο δράστη να μπαίνει στο γραφείο και στη συνέχεια να βγάζει το τσεκούρι και να χτυπά με μανία τον 54χρονο συνάδελφό της, τον Πέτρο, που καθόταν στο διπλανό γραφείο.

«Γύρισα το κεφάλι και είδα ένα άγνωστο πρόσωπο. Υποψιάστηκα ότι ήταν κάποιος συγγενής του συναδέλφου. Έσκυψα στη δουλειά μου. Κάτι άκουσα και σήκωσα το κεφάλι και είδα τον Πέτρο με σκισμένο το κεφάλι, δεν υποψιάστηκα ότι είχε τσεκούρι. Φώναξα “Θεέ μου”», λέει η κυρία Δώρα στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

Ο δράστης «γύρισε και είπε “είμαι τρελός, άλλος έχει σειρά τώρα, δεύτερος”. Είπα από μέσα μου “αυτός σήμερα θα μας φάει όλους”. Βγήκα από την πόρτα και εκεί με πρόλαβε και με χτύπησε από πίσω. Από εκεί και πέρα δε θυμάμαι τίποτε», διηγήθηκε.

Όπως αποκάλυψε, μήνες μετά και αφού είχε επιστρέψει στο σπίτι της, θέλησε να δει το βίντεο για να θυμηθεί τι έκανε εκείνα τα δευτερόλεπτα του πόνου και του πανικού.

«Θυμάμαι μόνο την μυρωδιά του αίματος. Μόλις με χτύπησε έχασα τις αισθήσεις μου. Δε θυμάμαι τίποτε από εκείνο το σημείο και μετά. Ούτε πως με πήραν, ούτε πως με πήγαν στο νοσοκομείο», είπε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!