Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Δεν έπεισε κανέναν, αυταρχική η υποχρεωτική στράτευση στα 18
[Reader]: Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Δεν έπεισε κανέναν, αυταρχική η υποχρεωτική στράτευση στα 18

[Reader]: Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Δεν έπεισε κανέναν, αυταρχική η υποχρεωτική στράτευση στα 18

«Η σημερινή εμφάνιση του κ. Μητσοτάκη δεν κατάφερε να πείσει ούτε τους συνεργάτες του, πόσο μάλλον τον ελληνικό λαό. Μας πληροφόρησε ότι έχει τη συνείδησή του ήσυχη πως ενημέρωσε την αντιπολίτευση για τις διαπραγματεύσεις στο Βερολίνο, ενώ τον διαψεύδουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδει πως είχε ενημερωθεί για συμφωνία στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων στο Βερολίνο , τον εγκαλεί για κυνική ομολογία «πως δεν είναι σε θέση να κοστολογήσει το εξοπλιστικό πρόγραμμα μαμούθ, το οποίο εξήγγειλε εν αγνοία της Βουλής, των κομμάτων και των θεσμικών οργάνων των Ενόπλων Δυνάμεων».

Ταυτόχρονα σχολιάζει ως αυταρχική και ξεπερασμένη την αντίληψη για υποχρεωτική στράτευση στα 18 , ενώ σε ό,τι αφορά την οικονομία αναφέρει πως: «ο πρωθυπουργός είχε δύο ευκαιρίες χθες και σήμερα να παρουσιάσει ένα συγκεκριμένο σχέδιο και να θέσει προτεραιότητες. Δεν το έκανε. Όσο για την απέλπιδα προσπάθειά του να αποδώσει την ύφεση στην παγκόσμια κρίση, ό,τι και να πει, αυτή φέρει την υπογραφή του με τη βούλα της ΕΛΣΤΑΤ ήδη από το 4ο τρίμηνο του 2019, πολύ πριν την πανδημία».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η σημερινή εμφάνιση του κ. Μητσοτάκη δεν κατάφερε να πείσει ούτε τους συνεργάτες του, πόσο μάλλον τον ελληνικό λαό.

Μας πληροφόρησε ότι έχει τη συνείδησή του ήσυχη πως ενημέρωσε την αντιπολίτευση για τις διαπραγματεύσεις στο Βερολίνο, ενώ τον διαψεύδουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!