Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Έκρηξη κρουσμάτων στην Πάτμο: Ανησυχία στο νησί – Διαψεύδει ο δήμαρχος συμμετοχή του στο «κοσμικό πάρτι»
[Reader]: Έκρηξη κρουσμάτων στην Πάτμο: Ανησυχία στο νησί – Διαψεύδει ο δήμαρχος συμμετοχή του στο «κοσμικό πάρτι»

[Reader]: Έκρηξη κρουσμάτων στην Πάτμο: Ανησυχία στο νησί – Διαψεύδει ο δήμαρχος συμμετοχή του στο «κοσμικό πάρτι»

Εξαιτίας της επιβαρυμένης κατάστασης, στην Πάτμο βρέθηκε χθες κλιμάκιο του ΕΟΔΥ από την Κάλυμνο, που διενήργησε δειγματοληπτικούς ελέγχους στους κατοίκους.

Μιλώντας στον sky ,ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πάτμου καιΠρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Λέρου, Γιώργος Τσουκαλάς, εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση στο νησί, τονίζοντας ότι ο ίδιος κι ένας ακόμη γιατρός καλούνται να αναλάβουν την ιχνηλάτηση των περιστατικών. Οι περισσότεροι ασθενείς είναι νεαρής ηλικίας κυρίως άνδρες, μεταξύ αυτών και αρκετοί μαθητές από την Πατμιάδα Σχολή, και νοσηλεύονται κατ’ οίκον με ήπια συμπτώματα και την απαραίτητη αγωγή, ανέφερε ο κ. Τσουκαλάς.

Σημειώνεται πως ο Δήμος Πάτμου αγόρασε τον μοναδικό μοριακό αναλυτή που διαθέτει το Κέντρο Υγείας με τη συνεπικουρία της Περιφέρειας στην προμήθεια των ειδικών θαλάμων, και έτσι πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο τα τεστ για τον κορονοϊό.

Διαψεύδει τη συμμετοχή του στο «κοσμικό πάρτι» ο δήμαρχος Πάτμου

Ο Δήμαρχος, Λευτέρης Πέντες, διέψευσε κατηγορηματικά στον sky τις πληροφορίες που διέρρευσαν νωρίτερα πως συμμετείχε και ο ίδιος στο πάρτι που διοργάνωσε στο νησί κοσμική κυρία από την Αθήνα για τα γενέθλιά της το Σάββατο, 7 Νοεμβρίου. Στο πάρτι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, εικάζεται ότι έδωσαν το παρόν 18 άτομα. Ο δήμαρχος χαρακτήρισε ως αστειότητες τις πληροφορίες και διέψευσε ότι παραβρέθηκε σε ένα τέτοιο γεγονός.

Επιστολές σε Κικίλια, Χαρδαλιά, Αρκουμανέα

Με το επείγον έγγραφό του προς τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα, ο Δήμαρχος ζητεί την εκ νέου αποστολή κλιμακίου στην Πάτμο και την παραμονή του εκεί για όσο διάστημα χρειασθεί, δεδομένης της διασποράς του ιού και της έντονης ανησυχίας των κατοίκων, μέχρι να ομαλοποιηθεί η επικίνδυνη κατάσταση που έχει αναπτυχθεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!