Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Εκπλήξεις στην έρευνα της Opinion Poll: Ποιοι ψηφοφόροι θεωρούν ότι ο κορονοϊός είναι συνωμοσία
[Reader]: Εκπλήξεις στην έρευνα της Opinion Poll: Ποιοι ψηφοφόροι θεωρούν ότι ο κορονοϊός είναι συνωμοσία

[Reader]: Εκπλήξεις στην έρευνα της Opinion Poll: Ποιοι ψηφοφόροι θεωρούν ότι ο κορονοϊός είναι συνωμοσία

Εκπλήξεις περιλαμβάνουν οι απαντήσεις στην ερώτηση της έρευνας της Opinion Poll σχετικά με τον κορονοϊό, το αν πρόκειται περί… συνωμοσίας αλλά και που ανήκουν πολιτικά αυτοί που το πιστεύουν.

Συγκεκριμένα και λαμβάνοντας ως αρνητική απάντηση μονάχα το… νέτο σκέτο «Όχι», καθώς το «Μάλλον Όχι» υποδηλώνει επιφύλαξη πως ίσως και να πρόκειται για συνωμοσία, πρώτοι αναδεικνύονται οι οπαδοί του ΚΚΕ καθώς σε ποσοστό 85,7% συντάσσονται με την ξεκάθαρη επιστημονική θέση και απορρίπτουν τη συνωμοσία.

Ακολουθούν εκείνοι του Κινήματος Αλλαγής με 82,4%, της Νέας Δημοκρατίας με 78,3%, του ΣΥΡΙΖΑ με 78,3% και από εκεί και έπειτα τα ποσοστά αρχίζουν και πέφτουν… επικίνδυνα. Όπως θα περίμενε κανείς το ποσοστό των οπαδών της Ελληνικής Λύσης που θεωρούν πως πρόκειται περί συνωμοσίας είναι μεγάλο ενώ μόλις το 56,3% απορρίπτουν τέτοιο ενδεχόμενο. Η μεγαλύτερη έκπληξη όμως είναι η παρουσία των οπαδών του ΜεΡΑ25 στον πάτο της συγκεκριμένης λίστας καθώς μόλις το 40% απορρίπτει κατηγορηματικά το «ενδεχόμενο» της συνωμοσίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!