Σάββατο, 10 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Δρίτσας: Αναλαμβάνω την ευθύνη μου – Παρερμηνεύθηκε ο λόγος μου
[Reader]: Δρίτσας: Αναλαμβάνω την ευθύνη μου – Παρερμηνεύθηκε ο λόγος μου

[Reader]: Δρίτσας: Αναλαμβάνω την ευθύνη μου – Παρερμηνεύθηκε ο λόγος μου

Η δήλωση του κ. Δρίτσα πως «κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη δράση της 17 Νοέμβρη» ξεσήκωσε αντιδράσεις με τον ίδιο ωστόσο -μιλώντας στο MEGA- να κάνει σημειώνει πως «ο ελλειπτικός λόγος μου άφησε περιθώρια για παρερμηνείες» και να αναλαμβάνει την ευθύνη,

Ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε πως: «Σε όλη μου την ζωή και την πολιτική μου διαδρομή οι απόψεις και οι δράσεις μου είναι σε σταθερή αντίθεση με την τρομοκρατία. Δε θα μπορούσα να πω κάτι τέτοιο σαν αυτά που μου προσάπτει η ΝΔ. Να εκφράσω τη βαθιά μου λύπη και να αναλάβω την ευθύνη μου γιατί ο ελλειπτικός λόγος μου άφησε περιθώρια για παρερμηνείες. Όταν είπα κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17Ν, αυτό που ήθελα να πω είναι ότι δεν πέρασε η τρομοκρατία της 17 Νοέμβρη. Ότι δεν φοβήθηκε ο ελληνικός λαός, ούτε και η πολιτεία. Ζητώ από όλους να σεβαστούν όχι μια εκ των υστέρων αναδίπλωση, αλλά το πραγματικό νόημα όπως προκύπτει από όλη μου τη ζωή».

«Δε θα μπορούσα να προσβάλω νεκρούς και συγγενείς και φίλους νεκρών ανθρώπων, θυμάτων της 17Ν. Εξήγησα στη συνέντευξή μου ότι θεωρώ απολύτως κατανοητή την οργή, την αγανάκτηση, το θυμό, μιας και τα περισσότερα θύματα ανήκαν στη δεξιά παράταξη, αλλά δεν νοείται το κράτος να συμπεριφέρεται με εκδικητικό τρόπο», συμπλήρωσε ο κ. Δρίτσας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!