Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: «Δρ. Θάνατος»: Έτσι «έσπρωξε» στον θάνατο τον 16χρονο από τις Σέρρες
[Reader]: «Δρ. Θάνατος»: Έτσι «έσπρωξε» στον θάνατο τον 16χρονο από τις Σέρρες

[Reader]: «Δρ. Θάνατος»: Έτσι «έσπρωξε» στον θάνατο τον 16χρονο από τις Σέρρες

Με… μότο ζωής το «μη φοβού», ο 47χρονος προσέγγιζε τα επίδοξα θύματα του, ποντάροντας στο αίσθημα απελπισίας που προκαλεί μία ασθένεια όπως ο καρκίνος . Ταυτόχρονα, με την ίδια φράση, έδειχνε τη βαθιά… θρησκευτική πίστη που υποστήριζε ότι είχε, έχοντας μάλιστα καταφέρει να ξεγελάσει ακόμα και μοναχούς του Αγίου Όρους. Γι’ αυτούς ήταν το Ελληνόπουλο που διέπρεψε στο εξωτερικό και γύρισε πίσω στην πατρίδα για να βοηθήσει. Αυτό είχε καταφέρει να περάσει ως εικόνα στα θύματα του, είτε τους έπαιρνε χρήματα, είτε τους χρησιμοποιούσε για να προσεγγίζει επίδοξους «πελάτες» που έβρισκαν καταφύγιο στην Εκκλησία.

«Εγώ βοηθάω τον κόσμο, όποιος δεν έχει χρήματα του τα δίνω δωρεάν ή τα πληρώνω εγώ και όταν μετά βρει λεφτά μου τα δίνει», είναι κάποια από τα λίγα λόγια που είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας κατά τη διάρκεια της προανάκρισης. Τι κι αν οι καταγγελίες για τη δράση του πληθαίνουν ημέρα με την ημέρα, τι κι αν μετά τα «μαντζούνια» τους και τις… ιατρικές οδηγίες του, έχασαν τη ζωή του 3 άνθρωποι ανάμεσα τους 2 παιδιά (ηλικίας 14 και 16 ετών).

Η τραγική ιστορία του 16χρονου από τις Σέρρες

Το 2014 ένα 16χρονο αγοράκι από τις Σέρρες διαγιγνώσκεται με γλοιοβλάστωμα εγκεφάλου. Η οικογένεια του δίνει αγώνα για να το κρατήσει στη ζωή, με βάση τα ιατρικά πρωτόκολλα. Χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης όγκου στη Γερμανία, χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες, φαρμακευτική αγωγή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!