Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Δολοφονία Μακρή: Την ενοχή των δύο αδελφών ζήτησε ο εισαγγελέας
[Reader]: Δολοφονία Μακρή: Την ενοχή των δύο αδελφών ζήτησε ο εισαγγελέας

[Reader]: Δολοφονία Μακρή: Την ενοχή των δύο αδελφών ζήτησε ο εισαγγελέας

Ειδικότερα, ο εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του 32χρόνου για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά μόνας, της παράνομης οπλοφορίας, της παράνομης οπλοχρησίας. Σε ό,τι αφορά στον 36χρόνο αδελφό του, ο εισαγγελικός λειτουργός πρότεινε ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος να κηρυχθεί ένοχος για το αδίκημα της απλής συνέργειας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Κατά τον εισαγγελέα, δεν είναι γνωστοί οι λόγοι της εκτέλεσης του επιχειρηματία με καταιγισμό πυρών, ωστόσο η άγνοια του κινήτρου δεν μπορεί να εμποδίσει το δικαστήριο να κρίνει με βάση τα αποδεικτικά μέσα τα οποία οδηγούν στους δύο κατηγορούμενους.

Είπε επίσης, πως το δικαστήριο πρέπει να αγνοήσει τους ισχυρισμούς των δύο αδελφών ότι ήρθαν στην Ελλάδα περίπου 20 ημέρες πριν τη δολοφονία για τουρισμό και για επαγγελματικούς λόγους, τονίζοντας πως άλλαξαν τέσσερα ξενοδοχεία τα οποία ήταν όλα στην περιοχή κατοικίας του θύματος, με το πρώτο μάλιστα που κατέλυσαν να βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι του Μακρή. Παράλληλα, όπως επισήμανε ο εισαγγελικός λειτουργός, νοίκιασαν τέσσερα αυτοκίνητα. «Είπαν διάφορες δικαιολογίες για τα αυτοκίνητα, για το ότι δεν τους έκαναν. Έλα όμως που τα τρία εξ αυτών έχουν θεαθεί έξω από την οικία του δολοφονηθέντος. Και μάλιστα μόνο τις ημέρες που τα είχαν νοικιάσει οι κατηγορούμενοι» ανέφερε ο εισαγγελέας υπογραμμίζοντας τη «λογική ακολουθία που δυσχεραίνει τη θέση των κατηγορουμένων».

Τέλος, κατά τον εισαγγελέα δεν υπάρχει καμία λογική στην αιτιολογία περί ξαφνικής ασθένειας του νεογέννητου παιδιού του στην Βουλγαρία, που προέβαλε ο 32χρονος για την αιφνίδια αναχώρηση του από την χώρα αμέσως μετά την δολοφονία. Κατά τον εισαγγελέα, η δικαιολογία του αναιρείται από τις κινήσεις που έκανε ο κατηγορούμενος: «Έχει γεννηθεί το παιδί σου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!