Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Δημοσκόπηση Pulse για ΣΚΑΪ: Πάνω από 20 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, 75% έγκριση των κυβερνητικών χειρισμών
[Reader]: Δημοσκόπηση Pulse για ΣΚΑΪ: Πάνω από 20 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, 75% έγκριση των κυβερνητικών χειρισμών

[Reader]: Δημοσκόπηση Pulse για ΣΚΑΪ: Πάνω από 20 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, 75% έγκριση των κυβερνητικών χειρισμών

Ακολουθούν ΚΙΝΑΛ με 6%, ΚΚΕ με 5,5%, Ελληνική Λύση με 4%, ΜεΡΑ 25 με 2,5%, η γκρίζα ζώνη (Λευκό, Άκυρο, ΔΓ/ΔΑ) προσδιορίζεται στο 11,5%.

Συντριπτική είναι και η υπεροχή του Κυριάκου Μητσοτάκη έναντι του Αλέξη Τσίπρα στον δείκτη καταλληλότητας για την πρωθυπουργία, με τον πρωθυπουργό να συγκεντρώνει το 51% έναντι του 23% του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σαφής είναι και η επιδοκιμασία των χειρισμών της κυβέρνησης σε μια σειρά τομείς. 75% των ερωτηθέντων αξιολογεί θετικά τις αποφάσεις και τις ενέργειες της κυβέρνησης έναντι 20%. Μάλιστα, και το 64% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το 90% των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ αξιολογούν θετικά την κυβερνητική διαχείριση.

Μεικτή είναι η άποψη για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, με 44% να αξιολογεί θετικά και 50% αρνητικά τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στα ενδιαφέροντα της μέτρησης ότι το 32% των ψηφοφόρων της ΝΔ αξιολογεί θετικά τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ έναντι μόλις του 23% των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ.

Ως προς τις γενικότερες τάσεις, οι πολίτες εμφανίζονται άκρως ανήσυχοι για την επίδραση της κρίσης στην οικονομική τους κατάσταση σε ποσοστό 66% έναντι του 15% που ανησυχεί μέτρια και 13% που θεωρεί ότι οι συνέπειες θα είναι ανεπαίσθητες. Όσο νεότεροι οι ερωτηθέντες, τόσο μεγαλύτερη η ανησυχία. Μέχρι στιγμής, το 53% δηλώνει ότι έχει επηρεαστεί σημαντικά ως προς το οικονομικό σκέλος, 19% μέτρια και 23% από λίγο έως καθόλου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!