Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Δίκη Χρυσής Αυγής: Την Δευτέρα η ανακοίνωση της απόφασης για τις ποινές – Τι πρότεινε η εισαγγελέας
[Reader]: Δίκη Χρυσής Αυγής: Την Δευτέρα η ανακοίνωση της απόφασης για τις ποινές – Τι πρότεινε η εισαγγελέας

[Reader]: Δίκη Χρυσής Αυγής: Την Δευτέρα η ανακοίνωση της απόφασης για τις ποινές – Τι πρότεινε η εισαγγελέας

Σήμερα, μετά την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας επί των ποινών, ολοκληρώθηκαν οι τοποθετήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης που ζήτησαν το ελάχιστο της ποινής για τους εντολείς τους.

Νωρίτερα η εισαγγελέας είχε κάνει την πρότασή της επί των ποινών των καταδικασμένων:

Ισόβια για τον Ρουπακιά

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον καταδικασμένο για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, Γιώργο Ρουπακιά και η κυρία Οικονόμου πρότεινε ποινή ισόβιας κάθειρξης συν επτά έτη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Για όσους κρίθηκαν ένοχοι για συνέργεια στη δολοφονία Φύσσα και δεν τους αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά, η κυρία Οικονόμου πρότεινε οκτώ έτη κάθειρξης και έξι έτη σε όσους τους αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά.

Για τον πυρηνάρχη της Νίκαιας, Γιώργο Πατέλη, η κυρία Οικονόμου πρότεινε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για συνέργεια στην ανθρωποκτονία Φύσσα και επτά ετών για συμμετοχή και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Πέντε έτη κάθειρξης για βουλευτές που αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά

Στον Στάθη Μπούκουρα και τον Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη τους.

Στον Νίκο Μίχο και τον Μιχάλη Αρβανίτη αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Η Αδαμαντία Οικονόμου πρότεινε από πέντε έτη κάθειρξης για τους τέσσερις προαναφερθέντες βουλευτές που κρίθηκαν ένοχοι για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Επτά έτη για βουλευτές που δεν αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά

Η Αδαμαντία Οικονόμου πρότεινε καταδίκη επτά ετών για όσους κρίθηκαν ένοχοι για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και δεν τους αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!