Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Δίκη Χρυσής Αυγής – Υπεράσπιση: Αν ο Φύσσας ήταν στοχοποιημένος θα πήγαινε στη ΧΑ να ζητήσει τον λόγο
[Reader]: Δίκη Χρυσής Αυγής – Υπεράσπιση: Αν ο Φύσσας ήταν στοχοποιημένος θα πήγαινε στη ΧΑ να ζητήσει τον λόγο

[Reader]: Δίκη Χρυσής Αυγής – Υπεράσπιση: Αν ο Φύσσας ήταν στοχοποιημένος θα πήγαινε στη ΧΑ να ζητήσει τον λόγο

Αρκετοί από τους συνηγόρους τους υπεράσπισης βρέθηκαν στις θέσεις τους, κάτι που δεν συνέβαινε όταν αγόρευε η πολιτική αγωγή, ενώ για πρώτη φορά ίσως στα πέντε χρόνια της διαδικασίας, το κοινό αποτελούνταν αποκλειστικά από τους αστυνομικούς που βρίσκονται στην αίθουσα για την τήρηση της τάξης.

Ιδιαίτερα δύσκολο και το έργο της υπεράσπισης που καλείται να αντικρούσει τα συντριπτικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο. «Τροχιοδεικτική» φαίνεται πως ήταν η πρώτη εκ των αγορεύσεων, αυτή του Νικόλαου Κοντοβαζαινίτη, συνηγόρου του Αναστάσιου – Μάριου Αναδιώτη, κατηγορούμενου για συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

«Ο Φύσσας θα πήγαινε στα γραφεία της ΧΑ αν ήξερε πως είχε στοχοποιηθεί»

Ο συνήγορος, υποστήριξε, πως ο Παύλος Φύσσας δεν ήταν στοχοποιημένος και ως εκ τούτου «η διάταξη του 187 δεν αγγίζει την ανθρωποκτονία». Προσπάθησε να στηρίξει τον ισχυρισμό του αυτό μάλιστα, σε καταθέσεις μαρτύρων που δήλωναν πως δεν είχαν ποτέ έρθει σε αντιπαράθεση με τη Χρυσή Αυγή, αλλά και με τον εξής συλλογισμό: «Θα μπορούσα να πω ότι ο Παύλος ήταν άγνωστος στη ΧΑ. Διερμηνεύοντας και τον χαρακτήρα του Παύλου, δεν ήταν κανένα παιδάκι, αν ήξερε ότι είχε στοχοποιηθεί θα πήγαινε ο ίδιος στα κεντρικά της ΧΑ και θα έλεγε ”τι θέλετε κύριοι;”».

Και αν μέχρι εδώ ο ισχυρισμός, μοιάζει παράδοξος, στη συνέχειά του γίνεται εξωφρενικός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!