Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Δίκη Χρυσής Αυγής: Τι αναφέρουν συνήγοροι και μάρτυρες στη «μάχη» των αναστολών
[Reader]: Δίκη Χρυσής Αυγής: Τι αναφέρουν συνήγοροι και μάρτυρες στη «μάχη» των αναστολών

[Reader]: Δίκη Χρυσής Αυγής: Τι αναφέρουν συνήγοροι και μάρτυρες στη «μάχη» των αναστολών

Το δικαστήριο ξεκίνησε στις 10 το πρωί με την προσπάθεια των κατηγορουμένων που καταδικάστηκαν σε πρόσκαιρες καθείρξεις στη δίκη της Χρυσής Αυγής, να πείσουν το δικαστήριο να χορηγήσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στις εφέσεις τους ώστε να μην κρατηθούν.

Η έδρα του δικαστηρίου θα συζητήσει και θα κρίνει αν και ποιες εφέσεις των καταδικασθέντων θα έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα. Αυτό βέβαια είναι πιο χρονοβόρο απ’ ότι ακούγεται. Οι καταδικασθέντες έχουν το δικαίωμα να καλέσουν μάρτυρες. Έπειτα η εισαγγελέας θα κάνει την πρότασή της και έπειτα θα επιχειρηματολογήσουν οι συνήγοροι των καταδικασθέντων. Τέλος, η έδρα θα διακόψει για να πάρει την απόφασή της και θα επιστρέψει για να την ανακοινώσει.

«Έχει δώσει εξετάσεις στην ελληνική κοινωνία και τις έχει περάσει με επιτυχία. Έχει προσφέρει στην χειμαζόμενη από υπογεννητικότητα ελληνική κοινωνία άλλα δύο παιδιά από όταν βγήκε από τη φυλακή ( Σ.Σ. Είχε προφυλακιστεί για την υπόθεση της ΧΑ) Εάν πράγματι μπει στη φυλακή θα μεγαλώσουν τέσσερα παιδιά πολύ προβληματικά για την κοινωνία», ανέφερε ο δικηγόρος του Αναστάσιου Πανταζή.

Πατέρας Μπαρμπαρούση: «Ασχολείται με τα πρόβατα – Δίνει διατροφή 1.500 ευρώ»

«Ασχολείται με τα χωράφια και τα πρόβατα. Μένει μαζί μας σε ένα σπίτι. Ήταν παντρεμένος με αλλοδαπή οικονομική μετανάστρια και χώρισε. Τα παιδιά τους ζουν με τη μητέρα και πληρώνει διατροφή 1.500 ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!