Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Η «διαφορετική» ανάγνωση Χαρδαλιά για τα ελληνικά νησιά στη «λίστα καραντίνας» Βρετανίας και Ολλανδίας 
[Reader]: Η «διαφορετική» ανάγνωση Χαρδαλιά για τα ελληνικά νησιά στη «λίστα καραντίνας» Βρετανίας και Ολλανδίας 

[Reader]: Η «διαφορετική» ανάγνωση Χαρδαλιά για τα ελληνικά νησιά στη «λίστα καραντίνας» Βρετανίας και Ολλανδίας 

Στις «λίστες» Βρετανίας και Ολλανδίας παρέπεμψε ο Νίκος Χαρδαλιάς τονίζοντας ότι οι υπόλοιπες καταχωρίσεις είναι χώρες και όχι περιοχές. Σύμφωνα λοιπόν με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας η συμπερίληψη κάποιων ελληνικών νησιών, δείχνει ότι «εμπιστεύονται τα στοιχεία μας και προχωρούν σε συγκεκριμένους ελέγχους για προορισμούς».

Όπως ανέφερε βέβαια «δεν καταλαβαίνουμε για Τήνο και Σέριφο». «Η Τήνος και η Σέριφος δεν έχουν αεροδρόμια, θα πρέπει να απομονώσουν τους ταξιδιώτες, είναι περίεργο. Αλλά οι αποφάσεις δείχνουν ότι έχουν εμπιστοσύνη στα δεδομένα μας».

Παράλληλα, σχολίασε πως «Το μέτρο παίρνεται για να προφυλάξουν τους δικούς τους πληθυσμούς. Στη Ζάκυνθο έχουμε κάνει δεκάδες τεστ και τα αποτελέσματα είναι πολύ μικρά. Μας επιβεβαιώνουν και για τα κέντρα εστίασης. Όλη αυτή η κατάσταση θα μετέδιδε τον ιό και στον γηγενή πληθυσμό. Καλό είναι όσοι ρωτούν αν πριν τις 12 δεν μεταδίδεται να δουν τι συμβαίνει αλλού, για να καταλάβουν ότι η τακτική αυτή προασπίζει τη δημόσια υγεία».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!