Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: «Δεν ζούμε στη βαρονία του Μαρινάκη»: Ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου κατά του εφοπλιστή και των ΜΜΕ που του ανήκουν
[Reader]: «Δεν ζούμε στη βαρονία του Μαρινάκη»: Ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου κατά του εφοπλιστή και των ΜΜΕ που του ανήκουν

[Reader]: «Δεν ζούμε στη βαρονία του Μαρινάκη»: Ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου κατά του εφοπλιστή και των ΜΜΕ που του ανήκουν

Ο κ. Μπέος υποστηρίζει πως τα συγκεκριμένα ΜΜΕ υιοθετούν «συμπεριφορές μπαταχτσήδων του νερού και φρικιών» και κάνει λόγο για κατασκευασμένα δημοσιεύματα.

«Δεν πρόκειται να λυγίσω και να υποταχθώ στις ορέξεις τους, όπως δεν το έκανα ποτέ στη ζωή μου» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook και υποστηρίζει πως δέχεται «βρώμικο» και «παρανοϊκό πόλεμο».

«Σε πολίτευμα προεδρευομένης Δημοκρατίας ζούμε και όχι στη βαρονία του Μαρινάκη» συνεχίζει στην ανάρτησή του ο κ. Μπέος και αναφέρεται σε «θηριώδη διαπλεκόμενα συμφέροντα» τα οποία «έφεραν τη χώρα μας στο χείλος του γκρεμού».

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Ο ξεπεσμός των μέσων, ηλεκτρονικών και εντύπων, του εκδοτικού ομίλου του Μαρινάκη δεν έχει τέλος. Προκειμένου να με βλάψουν, όπως αφελώς νομίζουν, και να ευχαριστήσουν το αφεντικό τους, οι πληρωμένοι αυτοί κονδυλοφόροι δεν διστάζουν να μηρυκάσουν και να χρησιμοποιήσουν στοιχεία από αναρτήσεις του ιστότοπου των αναρχικών (indymedia) ή να υιοθετήσουν τις αισχρές και απαράδεκτες συμπεριφορές των μπαταχτσήδων του νερού και των φρικιών με τα οποία αυτοί συγχρωτίζονται και συνυπάρχουν, για να κατασκευάσουν διάφορα δημοσιεύματα.

Σε όλο αυτόν το θλιβερό εσμό έχω ένα πράγμα να πω: δεν πρόκειται να λυγίσω και να υποταχθώ στις ορέξεις τους, όπως δεν το έκανα ποτέ στη ζωή μου. Στους μόνους που υπακούω είναι στους πολίτες του Βόλου τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα των οποίων ορκίστηκα να υπηρετώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!