Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: «Δεν έχω να φάω, μου έκοψαν το ρεύμα»: Δραματική έκκληση για βοήθεια από τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη
[Reader]: «Δεν έχω να φάω, μου έκοψαν το ρεύμα»: Δραματική έκκληση για βοήθεια από τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη

[Reader]: «Δεν έχω να φάω, μου έκοψαν το ρεύμα»: Δραματική έκκληση για βοήθεια από τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη

Ειδικότερα, όπως έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, «ζει χωρίς ρεύμα, τηλέφωνο και ίντερνετ και δεν έχει να φάει».

«Είμαι η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, ετών 62. Η ΔΕΗ χθες μου έκοψε το ρεύμα και δεν έχω ούτε τηλέφωνο, ούτε ιντερνέτ. Δεν έχω ρεύμα, δεν έχω φως, δεν έχω να μαγειρέψω, δεν έχω ψυγείο, δεν έχω ζεστό νερό να πλυθώ. Και πραγματικά κρυώνω! Ήρθα σε ένα καλό γείτονα για να στείλω το sos! Επίσης δεν έχω να φάω! Περισσότερο τα 22 σκυλάκια και τα 35 γατάκια! Δεν έχουμε απολύτως τίποτα! Ούτε ένα σεντ… Τίποτα απολύτως τίποτα! Ζητάμε κάποια βοήθεια! Σας ευχαριστούμε πολύ! Δεν έχω κινητό. Μιας φίλης… Σας παρακαλώ πολύ αναρτήστε το στο προφίλ σας! Κάποιος ίσως μας βοηθήσει. Help!» έγραψε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Μετά την ανάρτησή της, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη διευκρίνισε μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, ότι η ακύρωση των συναυλιών που είχε προγραμματίσει (ως παραγωγός συναυλιών) λόγω κορονοϊού, είναι ο λόγος που έχει βρεθεί στη δεινή αυτή θέση.

«Ο Γολγοθάς μας ξεκίνησε από τον περασμένο Φεβρουάριο. Λόγω της συμπλήρωσης των 95 ετών από τη γέννηση του πατέρα μου, είχαμε κλείσει 45 συναυλίες. Εξαιτίας όμως του κορονοϊού οι συναυλίες αυτές κατέληξαν από 45 σε 5, από τις οποίες οι τρεις είναι απλήρωτες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!