Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Reader]: Χωρίς τέλη κυκλοφορίας τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Ford
[Reader]: Χωρίς τέλη κυκλοφορίας τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Ford

[Reader]: Χωρίς τέλη κυκλοφορίας τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Ford

Στο πεδίο της πιο αξιόπιστης και οικονομικής πρότασης μετακίνησης η Ford έχει πολλές λύσεις για κάθε ανάγκη. Χάρη στα προηγμένα μηχανικά τους μέρη, τα περισσότερα μοντέλα της μάρκας, από το χαριτωμένο Fiesta μέχρι το μεγάλο SUV Kuga, καταναλώνουν ελάχιστο καύσιμο και εκπέμπουν πολύ χαμηλό CO2, με αποτέλεσμα να μην υπόκεινται στην καταβολή τελών κυκλοφορίας και φυσικά να μειώνουν σημαντικά τα καθημερινά έξοδα καυσίμων.

Ταυτόχρονα, η μοναδική εγγύηση 8 ετών εγγυάται τη μακρόχρονη αλλά χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις συμβίωση και την απρόσκοπτη χρήση για σειρά ετών, ξένοιαστα και απολαυστικά.

Ας δούμε όμως ποια μοντέλα και ειδικότερα τις εκδόσεις αυτών, που εξασφαλίζουν τη μέγιστη οικονομία και δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας, με βάση το νέο πρότυπο WLTP και τα νέα όρια που θα ισχύσουν το 2021.

Ford Fiesta

Ford Fiesta

Το δημοφιλές Fiesta είναι το πρώτο μοντέλο της γκάμας Ford το οποίο διατίθεται με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας στις εκδόσεις που εφοδιάζονται με τους κινητήρες 1.1 λίτρων 7 5ίππων, καθώς και με τις καταξιωμένες εκδόσεις της οικογένειας 1.0L EcoBoost με απόδοση 95 και 125 ίππων. Επίσης δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας και η έκδοση 1.0 λίτρου EcoBoost MHEV 155 ίππων, η οποία διαθέτει το προηγμένο ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης της Ford.

Ford Puma

Ford Puma

Μηδενικά τέλη κυκλοφορίας έχει η έκδοση 1.5 Ecoblue 120 ίππων του νέου Puma, που ξεχωρίζει για την κορυφαία οικονομία και απόδοση του ντίζελ κινητήρα. Το μοντέλο διατίθεται επίσης με μια μεγάλη γκάμα κινητήριων συνόλων που διαθέτουν ήπια υβριδική υποβοήθηση και εξασφαλίζουν πολύ χαμηλή κατανάλωση, σε εκδόσεις με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων DCT.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!