Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Αποκαλυπτήρια για την καμπάνια του τουρισμού – Μια ιστορία από την Ελλάδα για τους ξένους
[Reader]: Αποκαλυπτήρια για την καμπάνια του τουρισμού – Μια ιστορία από την Ελλάδα για τους ξένους

[Reader]: Αποκαλυπτήρια για την καμπάνια του τουρισμού – Μια ιστορία από την Ελλάδα για τους ξένους

Απόψε το βράδυ στις 20:00, στην Αίγλη του Ζαππείου, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας ελληνικής καμπάνιας για τον τουρισμό. Η εκδήλωση θα έχει ιδιατερότητες. Για παράδειγμα, δεν πάει κάθε χρόνο πρωθυπουργός στην αντίστοιχη εκδήλωση. Με το Μέγαρο Μαξίμου, όμως, να έχει πάρει το στοίχημα του τουρισμού πάνω του, ο κ. Μητσοτάκης όχι απλώς θα πάει, αλλά και θα εκπέμψει ένα μήνυμα για το μέλλον του ελληνικού τουρισμού, με αποδέκτες τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Το βασικό σκέλος της παρουσίασης θα αναλάβουν οι δύο άνθρωποι που ανέλαβαν μέσα σε λίγες εβδομάδες να σχεδιάσουν μια πλήρη καμπάνια: ο επικεφαλής Δημιουργικού του Μεγάρου Μαξίμου, Στηβ Βρανάκης, αλλά και η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας Marketing Greece Ιωάννα Δρέττα που συνέδραμε την κυβέρνηση σε αυτό το project.

Όπως έχει γράψει το Reader.gr, αυτή η καμπάνια θα είναι εστιασμένη στο διεθνές κοινό. Αυτό που θα παρουσιαστεί σήμερα το βράδυ θα είναι το κεντρικό βίντεο της εκστρατείας που θα παίξει και σε διεθνή ΜΜΕ, αλλά και με ιδιαίτερη ένταση στα social media, με ειδική στόχευση σε αγορές ελληνικού ενδιαφέροντος. Αν χρειαστεί, το επόμενο διάστημα, η καμπάνια μπορεί να εμπλουτιστεί και με νέα βίντεο. Όπως εξηγούν άνθρωποι που γνωρίζουν τον σχεδιασμό που έχει γίνει, θα πρόκειται για μια καμπάνια με ξεκάθαρο κόνσεπτ και όχι στη μεγαλεπήβολη λογική του αλησμόνητου…Live your myth in Greece.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!