Τρίτη, 20 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Απειλές για τη ζωή του ισχυρίζεται πως δέχεται ο Κυρανάκης
[Reader]: Απειλές για τη ζωή του ισχυρίζεται πως δέχεται ο Κυρανάκης

[Reader]: Απειλές για τη ζωή του ισχυρίζεται πως δέχεται ο Κυρανάκης

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα, υπεραμύνθηκε της επιλογής του, μη δίνοντας σαφή απάντηση για το αν αυτό που έκανε συνιστά παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Όπως υποστήριξε το έκανε χωρίς να στέκεται στην ιδεολόγια αυτού του πολίτη, αλλά στην παραβατική του συμπεριφορά.

Ο βουλευτής της ΝΔ καταδίκασε την αστυνομική βία χαρακτηρίζοντάς την υπέρμετρη στην περίπτωση του ξυλοδαρμού του νεαρού στη Νέα Σμύρνη, δήλωσε υπέρ της χρήσης κάμερας σε κάθε αστυνομικό και έκανε λόγο για πολυετή προσπάθεια της Αριστεράς στην Ελλάδα να «δημιουργήσει ήρωες».

«Το ξεκίνημα της πολιτικής μου τοποθέτησης σήμερα το πρωί ήταν να καταδικάσω την επίθεση βίας. Μπορεί εγώ να προέρχομαι από συγκεκριμένο ιδεολογικό χώρο, μπορεί σε πολλές δημόσιες τοποθετήσεις μου να έχω στηρίξει το έργο της αστυνομίας, γιατί θεωρώ ότι η συνολική τους παρουσία είναι καλή, αλλά σε αυτήν την περίπτωση πιστεύω ότι ασκήθηκε υπέρμετρη βία. Αυτό είναι καταδικαστέο και απαράδεκτο και δεν εκφράζει το σύνολο της αστυνομίας και γι’ αυτό καταδικάστηκε και από συναδέλφους του», σημείωσε αρχικά ο κ. Κυρανάκης.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες για την στάση της αστυνομίας, αλλά και για τις ΕΔΕ που ανοίγουν στην αστυνομία αλλά δεν μαθαίνεται ποτέ η εξέλιξή τους, τόνισε: «Μαθαίνουμε πολλές φορές για τις ένορκες διοικητικές εξετάσεις αλλά και τις δικαστικές περιπέτειες στις οποίες μπαίνουν οι αστυνομικοί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!