Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Η απάντηση του βουλευτή της ΝΔ στον Κασιδιάρη: Αθλιότητες ενός καταδικασθέντος ναζί εγκληματία
[Reader]: Η απάντηση του βουλευτή της ΝΔ στον Κασιδιάρη: Αθλιότητες ενός καταδικασθέντος ναζί εγκληματία

[Reader]: Η απάντηση του βουλευτή της ΝΔ στον Κασιδιάρη: Αθλιότητες ενός καταδικασθέντος ναζί εγκληματία

Για «αθλιότητες και αστειότητες» έκανε λόγο ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος απαντώντας στους ισχυρισμούς του Ηλία Κασιδιάρη.

«Δεν ασχολούμαι με τις αστειότητες και τις αθλιότητες ενός καταδικασθέντος ναζί εγκληματία», απάντησε ο βουλευτής της Ν. Δ και πρώην γ.γ. Συντονισμού του κυβερνητικού έργου, επί κυβέρνησης Σαμαρά, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Κασιδιάρης: Προσκομίζω ένα νέο συγκλονιστικό στοιχείο

Νωρίτερα, ο καταδικασμένος Ηλίας Κασιδιάρης, αρκετό καιρό μετά το τέλος της αποδεικτικής διαδικασίας, αφού ζήτησε τον λόγο από το δικαστήριο τόνισε: «Προσκομίζω ένα νέο συγκλονιστικό στοιχείο που υπάρχει στη δικογραφία αλλα έχει διαφύγει της προσοχής του δικαστηρίου. Υπάρχουν κρίσιμες και παράνομες κυβερνητικές παρεμβάσεις» ανέφερε στη δήλωσή του στο Εφετείο ο Ηλίας Κασιδιάρης, και συνέχισε:

«Εμφανίζεται επανειλημμένως τηλεφωνικός αριθμός, ο οποίος συνδέεται με ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα της τότε κυβερνησης Σαμαρά, ανήκει στη Γενική Γραμματεία Συντονισμού Κυβερνητικού Έργου και πιστώνεται στον Δημήτριο Βαρτζόπουλο, που είναι ο εξ απορρήτων του τότε πρωθυπουργού.

Δυο μέρες πριν τη δολοφονία, (16/9/2013), αυτός ο άνθρωπος μιλάει με πρόσωπο που έχει επικοινωνία με τον καθ’ ομολογίαν δράστη. Και δεν είναι μόνο δύο μέρες πριν από τη δολοφονία, έχει τηλεφωνικές επιικοινωνίες και μηνύματα και πιο πριν. Ως κατηγορούμενος ζητώ να διαλευκανθεί η υπόθεση ακόμα και αυτή την κρίσιμη ώρα. Το δικαστήριο έχει υποχρέωση να αποδείξει και την ενοχή αλλα και την αθωότητα των κατηγορουμένων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!