Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Απάντηση Σκουρλέτη στην επιστολή ΕΣΗΕΑ για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θέλαμε να προσβάλλουμε κανέναν
[Reader]: Απάντηση Σκουρλέτη στην επιστολή ΕΣΗΕΑ για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θέλαμε να προσβάλλουμε κανέναν

[Reader]: Απάντηση Σκουρλέτη στην επιστολή ΕΣΗΕΑ για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θέλαμε να προσβάλλουμε κανέναν

Απάντηση στην επιστολή της ΕΣΗΕΑ σχετικά με σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις ενισχύσεις στα ΜΜΕ, δίνει με δική του επιστολή ο γραμματέας του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης.

Ο Πάνος Σκουρλέτης, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το βίντεο «δεν είχε πρόθεση να προσβάλλει το δημοσιογραφικό κόσμο». Παράλληλα ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την κυβέρνηση για «σχέδιο χρησιμοποίησης ΜΜΕ για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης» αλλά και για «μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο που αδικεί και τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους συνολικά, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία, θέτοντας σοβαρό θέμα δημοκρατικής λειτουργίας».

Νωρίτερα η ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή της, χαρακτήριζε το σποτ «απαράδεκτο διασυρμό συλλήβδην του δημοσιογραφικού κόσμου» , ενώ… πηγές του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούσαν την ΕΣΗΕΑ για «επιλεκτική ευαισθησία στη σάτιρα ενός σποτ» .

Ολόκληρη η επιστολή του Πάνου Σκουρλέτη προς την ΕΣΗΕΑ, έχει ως εξής:

«Προς το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ

Λάβαμε την επιστολή σας της 19ης Ιουνίου 2020 αναφορικά με το τελευταίο video του ΣΥΡΙΖΑ, που ως θέμα έχει την επιδίωξη της κυβέρνησης να διαμορφώσει ένα δίκτυο ΜΜΕ που θα της παρέχει άκριτη στήριξη, μέσω της απευθείας διάθεσης20 εκατ. ευρώ για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» με όρους αδιαφάνειας, καθώς αρνείται να αποκαλύψει τα ποσά που έλαβε κάθε Μέσο Ενημέρωσης.

Σε καμία περίπτωση δεν είχαμε την πρόθεση να προσβάλλουμε το δημοσιογραφικό κόσμο με το συγκεκριμένο video.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!