Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Η απάντηση Κυρανάκη σε όσους λένε ότι δεν έχει δουλέψει: Αυτά είναι τα ένσημά μου! (pics, vids)
[Reader]: Η απάντηση Κυρανάκη σε όσους λένε ότι δεν έχει δουλέψει: Αυτά είναι τα ένσημά μου! (pics, vids)

[Reader]: Η απάντηση Κυρανάκη σε όσους λένε ότι δεν έχει δουλέψει: Αυτά είναι τα ένσημά μου! (pics, vids)

Από το πως πέρασε στο Πανεπιστήμιο μέχρι print screen με τα ένσημά του, δημοσίευσε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης στην προσωπική του ιστοσελίδα, δίνοντας έτσι απάντηση στην σκληρή κριτική ως και τις ύβρεις που δέχθηκε εξαιτίας των όσων είπε για τους ανέργους και τα βιογραφικά τους σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Πολλές φορές ακούμε για ανέργους που ψάχνουν για δουλειά και λένε “δεν έχω στον ήλιο μοίρα”, αλλά δεν ψάχνουν στο ίντερνετ να δούνε τι υπάρχει. Μπορεί να βρει αν ενημερωθεί για προγράμματα που είναι άγνωστα στον κόσμο, διότι πάρα πολύς κόσμος δεν ψάχνει. Δεν λέω ότι φταίει ο κόσμος, λέω ότι είναι καλό να ψάχνει. Γιατί το βλέπω και στη δική μου γενιά, υπάρχουν νέα παιδιά που πάνε από πολιτικό γραφείο σε πολιτικό γραφείο, αλλά δεν κάθονται να κάνουμε μια σωστή δόμηση του βιογραφικού τους…»

Όπως όλα στην Ελλάδα, έτσι και η πολιτική. Έχει στερεότυπα. “Είσαι πολιτικός; Δεν έχεις δουλέψει ποτέ. Δεν έχεις ούτε ένα ένσημο.”

Αυτό και πολλά άλλα στερεότυπα, όπως για παράδειγμα το “όλοι οι βουλευτές κρύβονται πίσω από την ασυλία τους” ή ότι “φέρνουν πάντα άσχετες τροπολογίες”, παλεύω να τα αλλάξω μέσα από τις πράξεις μου και την πορεία μου.

Στο μακροσκελές κείμενο που ακολουθεί, θέλω να σας μιλήσω για το τελευταίο.

Την πορεία μου, τη δουλειά μου, αυτά που έχω κάνει πριν μπω στην πολιτική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!