Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Απαγωγή Μαρκέλλας: Η σοκαριστική κατάθεση της 33χρονης που την άρπαξε
[Reader]: Απαγωγή Μαρκέλλας: Η σοκαριστική κατάθεση της 33χρονης που την άρπαξε

[Reader]: Απαγωγή Μαρκέλλας: Η σοκαριστική κατάθεση της 33χρονης που την άρπαξε

Η γυναίκα ομολόγησε πως είπε αρχικά στο παιδί ότι είχε συνεννοηθεί με τη μητέρα του για να το παραλάβει από το σχολείο και αμέσως μετά του είπε ότι θα πήγαιναν στο σπίτι της, στην Καλαμαριά, για να παίξει εμ την κόρη της.

Η 33χρονη παραδέχεται πως χορήγησε ναρκωτικές στο παιδί και πως η 10χρονη «αγχώθηκε» όταν είδε στην τηλεόραση ότι την αναζητούσαν κι έτσι εκείνη αποφάσισε να του δώσει τρία χάπια xanax του 1 mg.

«Τα χάπια μου τα γράφει ένας παθολόγος αλλά δεν έχω τη συνταγή μαζί μου», καταθέτει και λέει σε άλλο σημείο: Η Μαρκέλλα μου άρεσε πάντα. Τη συμπαθούσα σαν παιδί. Μακάρι να ήταν κόρη μου. Ήξερα την οικογένειά της. Ήθελα να μείνουμε μαζί. (…)
«Πήρα ένα ταξί και πήγα στο σχολείο της και περίμενα να σχολάσει. Μόλις βγήκε ήταν με έναν συμμαθητή της και την ακολούθησα. Όταν τα παιδιά χωρίσανε την φώναξα και την ρώτησα αν με θυμάται. Της είπα ότι είμαι η μαμά τής … και ότι έχω συνεννοηθεί με τη μαμά της να την πάρω εγώ. Νόμιζε ότι θα παίξει με την (αναφέρεται το όνομα της κόρης της)και με ακολούθησε. Πήραμε ταξί και πήγαμε στην Καλαμάρια. Δεν τρόμαξε. Λέω από μέσα μου μου έκατσε «λουκούμι». Μόλις φτάσαμε η Μαρκέλλα διαπίστωσε πως έλειπε η.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!