Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Απαγωγή Μαρκέλλας: «Η 33χρονη ήθελε να τη σώσει από το οικογενειακό της περιβάλλον» λέει ο δικηγόρος της
[Reader]: Απαγωγή Μαρκέλλας: «Η 33χρονη ήθελε να τη σώσει από το οικογενειακό της περιβάλλον» λέει ο δικηγόρος της

[Reader]: Απαγωγή Μαρκέλλας: «Η 33χρονη ήθελε να τη σώσει από το οικογενειακό της περιβάλλον» λέει ο δικηγόρος της

Μιλώντας στην εκπομπή Live News ο Βασίλης Νουλέζας τόνισε ότι η κατηγορούμενη «γνωρίζει πολύ καλά την οικογένεια της 10χρονης. Πράγματι είπε ψευδώς στη 10χρονη ότι είχε συνεννοηθεί με τη μητέρα της. Όμως ο λόγος που κινήθηκε για την ανήλικη ήταν επειδή ήταν ατημέλητη, παραμελημένη, και δεν ζούσε με τον καλύτερο τρόπο εκεί» σημείωσε.

«Πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι η εντολέας μου που αντιμετωπίζει τέσσερις βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες και δύο πλημμεληματικού χαρακτήρα, δεν έχει ακόμη απολογηθεί. Είμαστε στο στάδιο ότι έχω λάβει τη δικογραφία, πρόλαβα να την αναγνώσω λίγο, ώστε να μου παράσχει εξηγήσεις για το τι ακριβώς συνέβη από 11 έως 13/06 οπότε και την επέστρεψε στην οικία της», ανέφερε ο κ. Νουλέζας.

Ερωτηθείς γιατί δεν επέστρεψε την μικρή Μαρκέλλα στο σπίτι της και ότι της έδωσε λεφτά για να επιστρέψει, ενώ το παιδί παράπαιε από τη χρήση ναρκωτικών, ο κ. Νουλέζας απάντησε : «Σε ό,τι αφορά στην ημερομηνία επιστροφής της ανήλικης, της οποίας ούτε καν το μικρό όνομα δεν θα πρέπει να αναφέρουμε και θα πρέπει να σεβαστούμε τα ψυχικά τραύματα που προκλήθηκαν από την άδικη συμπεριφορά που είχε η εντολέας μου. Θα λογοδοτήσει για τις πράξεις που πραγματικά τέλεσε αλλά όχι για εκείνες που τις αποδίδονται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!