Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Αντιπολίτευση σε τέσσερα «μέτωπα» από ΣΥΡΙΖΑ: Παρέμβαση Τσίπρα για τις ποινές της Χρυσής Αυγής
[Reader]: Αντιπολίτευση σε τέσσερα «μέτωπα» από ΣΥΡΙΖΑ: Παρέμβαση Τσίπρα για τις ποινές της Χρυσής Αυγής

[Reader]: Αντιπολίτευση σε τέσσερα «μέτωπα» από ΣΥΡΙΖΑ: Παρέμβαση Τσίπρα για τις ποινές της Χρυσής Αυγής

Ως «ημέρα νίκης» αντιλαμβάνονται την σημερινή στον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις ποινές που αναμένεται να ανακοινωθούν από το δικαστήριο στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Από την Κουμουνδούρου σημειώνουν πως πρόκειται «για μία νίκη που αφορά όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, ανεξάρτητα από την επιλογή που κάνουν στην κάλπη», ενώ μετά την ανακοίνωση των ποινών αναμένεται να κάνει επίσημη δήλωση και ο Αλέξης Τσίπρας.

Στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουνπως τελικά οι ποινές που πρότεινε η εισαγγελέας απέδειξαν και την «απάτη της Νέας Δημοκρατίας» όσον αφορά τον ποινικό κώδικα, καθώς όπως σημείωναν «η προσπάθεια να δημιουργήσουν μια εικόνα των δύο άκρων πέφτει στο κενό», ενώ για τις ποινές έφερναν ως παράδειγμα την περίπτωση του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, ο οποίος εάν καταδικαστεί σε ισόβια θα μείνει περισσότερα χρόνια στη φυλακή, απ’ ότι θα έμενε με τον παλιό ποινικό κώδικα.

«Τραγική η κατάσταση στην Εργασία και την υγεία»

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται εξάλλου να εντείνει τον αντιπολιτευτικό του λόγο στους τομείς της εργασίας και της υγείας, όπου όπως υποστηρίζουν από την Κουμουνδούρου «η κατάσταση είναι τραγική».

Με αφορμή τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗΣ στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωναν πως «η χώρα έχει γυρίσει πίσω στο 2013 και η κυβέρνηση αντί να ενισχύσει την εργασία ετοιμάζεται να περάσει σκληρά μέτρα για τους εργαζόμενους».

Στο ζήτημα της υγείας από την Κουμουνδούρου συνεχίζουν να ζητούν άμεση ενίσχυση του ΕΣΥ σημειώνοντας πως είναι πλέον οριακή η κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία. Μάλιστα τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλούν και πάλι για «απάτη της κυβέρνησης», φέρνοντας ως παράδειγμα τους 25 γιατρούς που μετατέθηκαν στο «Σωτηρία», από άλλα νοσοκομεία της Αθήνας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!