Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Αντιδράσεις για το «σόου» Πολάκη χωρίς μάσκα στο «Σωτηρία» – Να ζητήσει συγγνώμη τον καλεί ο Κικίλιας
[Reader]: Αντιδράσεις για το «σόου» Πολάκη χωρίς μάσκα στο «Σωτηρία» – Να ζητήσει συγγνώμη τον καλεί ο Κικίλιας

[Reader]: Αντιδράσεις για το «σόου» Πολάκη χωρίς μάσκα στο «Σωτηρία» – Να ζητήσει συγγνώμη τον καλεί ο Κικίλιας

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε το βράδυ της Πέμπτης «έφοδο» στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» προκειμένου να διαπιστώσει αν λειτουργούν και οι 50 κλίνες ΜΕΘ, δωρεάς της Βουλής των Ελλήνων στο Νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό, η «Σωτηρία», προκειμένου ν’ απαντήσει στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, ο οποίος είπε ότι οι κλίνες είναι άμεσα διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή .

Ο Παύλος Πολάκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα βίντεο διάρκειας δύο λεπτών , όπου αναφέρει τ’ αποτελέσματα της αυτοψίας του και τι διαπίστωσε στο νοσοκομείο.

Ωστόσο μετά τη φωτογραφία που προκάλεσε χαμό και εμφανίζεται να τρώει σε τραπέζι με άλλα έξι άτομα εν μέσω lockdown, o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για δύο λεπτά χωρίς να φοράει μάσκα, την οποία κρατάει στο χέρι του.

Το συγκεκριμένο γεγονός έφερε την αντίδραση του υπουργείου Υγείας, το οποίο απάντησε στον Παύλο Πολάκη, το οποίο με ανακοίνωση του γραφείου τύπου καλεί τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη πρώτον «από το προσωπικό του Νοσοκομείου για την αναστάτωση που προκάλεσε το σόου του» και δεύτερον «από όλους τους Έλληνες, που τον είδαν για μία ακόμη φορά να μη φοράει μάσκα και μάλιστα μέσα σε Νοσοκομείο αναφοράς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας:

«Ο κ. Πολάκης επισκέφθηκε το ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία» και είδε 50 λειτουργικές κλίνες, στις οποίες ήδη νοσηλεύονται 15 συμπολίτες μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!