Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Ο άνθρωπος που ξεσκέπασε τον «δρ. Θάνατο» λέει τι τον πρόδωσε
[Reader]: Ο άνθρωπος που ξεσκέπασε τον  «δρ. Θάνατο» λέει τι τον πρόδωσε

[Reader]: Ο άνθρωπος που ξεσκέπασε τον «δρ. Θάνατο» λέει τι τον πρόδωσε

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαγιαννόπουλος εξήγησε ότι όταν ένας εξωτερικός συνεργάτης ζητά συνεργασία με την Κλινική ζητούνται δώδεκα συγκεκριμένα χαρτιά, μεταξύ αυτών και ο τίτλος σπουδών. Ο γιατρός «μαϊμού» όταν του ζητήθηκε το συγκεκριμένο χαρτί απάντησε ότι θα το προσκομίσει αργότερα η σύζυγός του.

Ένα χρόνο αργότερα κατά τη διάρκεια ξενάγησης που του γινόταν μαζί με μία ομάδα άλλων γιατρών, οι υπεύθυνοι της Κλινικής παρατήρησαν ότι ο γιατρός «μαϊμού» δεν τηρούσε τους κανόνες υγιεινής στον τρόπο που φορούσε τα γάντια καθώς έδειχνε να μην γνωρίζει καν ότι δεν έπρεπε να έρθει σε επαφή με το εξωτερικό τους μέρος. Ακολούθως απάντησε λάθος στις ιατρικές ερωτήσεις που τους υποβλήθηκαν γεγονός που επιβεβαίωσε τις υποψίες και οδήγησε στην καταγγελία στις αστυνομικές Αρχές. «Τον καταγγείλαμε μετά 15 ημέρες γιατί θέλαμε να το διασταυρώσουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγιαννόπουλος.

Πώς περιγράφουν οι γείτονες τον «δρ. Θάνατο»

«Μένει μαζί με την οικογένεια του περίπου 7-8 χρόνια εδώ, όμως ελάχιστες είναι οι φορές που τον είχαμε δει από κοντά. Ακόμα λιγότερες τη σύζυγο του, μία γυναίκα που με το ζόρι της έπαιρνες και την “καλημέρα”», εξομολογούνται στο reader.gr άνθρωποι που διαμένουν στην σχεδόν ερημική περιοχή της Αλθέας στην Αγία Μαρίνα στο Κορωπί.

Οι ίδιοι άνθρωποι δίνουν και την περιγραφή του 47χρονου που πήρε το προσωνύμιο «Δρ. Θάνατος» (σ.σ. χρησιμοποιούσε το ψεύτικο όνομα «Νίκος Κόντος»), εν αναμονή της δημοσιοποίησης των στοιχείων ταυτότητας και της φωτογραφίας του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!