Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Reader]: Ανάπτυξη με τη σφραγίδα του ΟΠΑΠ Forward
[Reader]: Ανάπτυξη με τη σφραγίδα του ΟΠΑΠ Forward

[Reader]: Ανάπτυξη με τη σφραγίδα του ΟΠΑΠ Forward

Μια πιο ισχυρή θέση στην ελληνική αγορά κατέχουν σήμερα οι πρώτες μικρομεσαίες επιχειρήσεις του προγράμματος ΟΠΑΠ Forward. Οι εταιρείες οι οποίες, το 2016, εμπιστεύτηκαν το νεοσύστατο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ και της Endeavor Greece για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, μέσα σε μία τριετία κατόρθωσαν να αναπτυχθούν, να αυξήσουν συνολικά τον τζίρο τους κατά 35,5% και να δημιουργήσουν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας. Πολλές, μάλιστα, επεκτάθηκαν εκτός των ελληνικών συνόρων και σήμερα έχουν δυναμική παρουσία σε ξένες αγορές.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που εντάχθηκαν στον πρώτο κύκλο του ΟΠΑΠ Forward την άνοιξη του 2016, συμμετείχαν σε εντατικά εκπαιδευτικά σεμινάρια, συνεδρίες στρατηγικής καθοδήγησης, δράσεις δικτύωσης και ήρθαν σε επαφή με εταιρείες και επενδυτές του εξωτερικού. Έτσι, στη διάρκεια των τελευταίων τριών ετών κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν και έκαναν άλματα προόδου. Σήμερα, έχουν αποκομίζει τα απαραίτητα εφόδια και αντιμετωπίζουν πλέον ευκολότερα τις προκλήσεις.

Στο δρόμο της επιτυχίας με οδηγό το ΟΠΑΠ Forward

Το πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward δημιουργήθηκε από τον ΟΠΑΠ και τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Endeavor Greece, με στόχο να αποτελέσει αναπτυξιακό εργαλείο για δυναμικές και εξωστρεφείς μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Με την υποστήριξή του, από το 2016 μέχρι σήμερα 49 εταιρείες έχουν δημιουργήσει 1.590 νέες άμεσες θέσεις εργασίας, ενώ υποστηρίζουν 10.700 νέες έμμεσες θέσεις απασχόλησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!