Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Άλμπερτ Μπουρλά για το εμβόλιο της Pfizer: Θαυμάσιο ένας Έλληνας κι ένας Τούρκος να σώσουν τον κόσμο
[Reader]: Άλμπερτ Μπουρλά για το εμβόλιο της Pfizer: Θαυμάσιο ένας Έλληνας κι ένας Τούρκος να σώσουν τον κόσμο

[Reader]: Άλμπερτ Μπουρλά για το εμβόλιο της Pfizer: Θαυμάσιο ένας Έλληνας κι ένας Τούρκος να σώσουν τον κόσμο

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό Cosmos FM 99,5 της Νέας Υόρκης και στη δημοσιογράφο Χρύσα Αβράμη, ο κ. Μπουρλά αναφέρθηκε και στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ενώ υπογράμμισε πως μέχρι να υπάρξει η άδεια για τον εμβολιασμό των πληθυσμών, όλοι θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα και να φορούν τις μάσκες τους. Κάτι που ισχύει και για τη γενέτειρά του, τη Θεσσαλονίκη, που τις τελευταίες εβδομάδες πλήττεται ιδιαίτερα από τον ιό.

Σχετικά με το χρονοδιάγραμμα της διάθεσης του σκευάσματος, τόνισε: «Για την ευρεία κατανάλωση, ο καθένας να μπορεί να πηγαίνει στο γιατρό, στο φαρμακείο για να προμηθευτεί τα εμβόλια και πιστεύω ότι θα γίνει κατά τα μέσα του 2021».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ένιωσε τεράστια ανακούφιση όταν πληροφορήθηκε πως η αποτελεσματικότητα του εμβολίου ξεπερνάει το 90%.

«Συμβολικά, είναι θαυμάσιο που έτυχε ο Ουγκούρ να είναι Τούρκος και εγώ Έλληνας και μάλιστα πολύ Έλληνας, καθώς έχω δεσμούς με τη χώρα. Γεννήθηκα, μεγάλωσα, σπούδασα, ερωτεύτηκα, όλοι οι φίλοι μου, οι συγγενείς μου είναι στη χώρα. Ανησυχώ πάρα πολύ με την τουρκική επιθετικότητα και παρακολουθώ τι γίνεται αυτή την στιγμή στο Αιγαίο, κάτω από το Καστελόριζο», είπε χαρακτηριστικά ο CEO της Pfizer και πρόσθεσε:

«Εγώ είμαι Εβραίος στο θρήσκευμα και ο Ουγκούρ Μουσουλμάνος και μάλιστα πολύ πιστός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!