Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Άλλη άποψη από τον ηθοποιό Νίκο Νικολάου: Όσοι ζητούν την παραίτηση της Μενδώνη έχουν πολιτικές σκοπιμότητες
[Reader]: Άλλη άποψη από τον ηθοποιό Νίκο Νικολάου: Όσοι ζητούν την παραίτηση της Μενδώνη έχουν πολιτικές σκοπιμότητες

[Reader]: Άλλη άποψη από τον ηθοποιό Νίκο Νικολάου: Όσοι ζητούν την παραίτηση της Μενδώνη έχουν πολιτικές σκοπιμότητες

Ο ηθοποιός εξέφρασε την εκτίμηση πως κρύβονται «πολιτικές σκοπιμότητες» πίσω απ’ όσους ζητούν να παραιτηθεί με αφορμή τις κατηγορίες για τον γνωστό σκηνοθέτη.

«Ξεκάθαρα πολιτική σκοπιμότητα κρύβεται πίσω από όσους ζητούν την παραίτηση της Μενδώνη. Η κ. Μενδώνη έκανε κάποιες τοποθετήσεις σε κρατικούς οργανισμούς. Προέκυψε αυτό το θέμα (σ.σ. με τον γνωστό σκηνοθέτη). Βγήκε και είπε ότι εξαπατήθηκε. Και επειδή εξαπατήθηκε της ζητούν να παραιτηθεί; δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο κ. Νικολάου αναφέρθηκε στη συνέντευξη της κ. Μενδώνη και στο γεγονός ότι έκανε λόγο πως την εξαπάτησε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

«Η υπουργός όταν αποφασίζει ποιους θα διορίσει στους κρατικούς οργανισμούς δεν έχει μπροστά της το ‘’ποινικό μας μητρώο’’. Φαντάζομαι ότι εννοούσε πως ως προϊσταμένη αρχή, αντιλαμβανόμαστε την τοποθέτηση κάποιων ανθρώπων σύμφωνα με το εύρος της καλλιτεχνικής τους επιτυχίας και αναγνωρισιμότητας. Το υπουργείο Πολιτισμού ασχολείται με το καλλιτεχνικό κομμάτι. Δεν είναι ΕΥΠ, δεν είναι άνθρωποι που γνωρίζουν άλλα πράγματα για τη ζωή μας αν μας παρακολουθήσουν» πρόσθεσε.

Σε ότι αφορά στις καταγγελίες για παρενοχλήσεις από τον καλλιτεχνικό χώρο, σημείωσε ότι θλίβεται βαθύτατα με αυτό που συμβαίνει. «Το αν ξέραμε ή όχι είναι δύσκολο να απαντηθεί. Ξέρουμε τους συναδέλφους, και τους καταγγέλλοντες και τους καταγγελλόμενους, από τη συνεργασία και την παρέα που κάναμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!