Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Reader]: Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Η φράση «Καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου» του Κιμούλη αποτελεί ύβρη
[Reader]: Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Η φράση «Καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου» του Κιμούλη αποτελεί ύβρη

[Reader]: Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Η φράση «Καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου» του Κιμούλη αποτελεί ύβρη

Η δημοφιλής τραγουδίστρια σημείωσε αρχικά ότι «τον πρώτο λόγο τον έχει η Δικαιοσύνη. Δηλώνω ότι είμαι κι εγώ μαζί τους και στηρίζω τα θύματα για όλα αυτά που συμβαίνουν.»

Στη συνέχεια, εξήρε την κίνηση της Σοφίας Μπεκατώρου να καταγγείλει το περιστατικό βιασμού της πριν από 22 χρόνια. «Θέλω να συγχαρώ την κ. Σοφία Μπεκατώρου που πραγματικά άνοιξε την καρδιά της και έφερε στο φως όλα αυτά τα φρικτά γεγονότα. Κανείς δεν φανταζόταν, ούτε καν η ίδια, τι πόρτα θα άνοιγε για την εξυγίανση. Αυτό που έκανε είναι συγκλονιστικό. Της δίνω 10 χρυσά μετάλλια γι’ αυτή της την κίνηση! ».

«Για μένα ήταν τρομακτική ανακάλυψη κάποιων χαρακτήρων, γιατί κάποιους ανθρώπους που τους ξέρουμε όλοι και δεν χρειάζεται να τους ονοματίσω, τους είχαμε τοποθετήσει στην καρδιά μας, στη ζωή μας, στην τέχνη του θεάτρου. Ξαφνικά ανοίγει μια, πως να την πω, χαράδρα, να την πω τρύπα, και αρχίζουν και πέφτουν άνθρωποι», παραδέχτηκε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη .

Ωστόσο, η ίδια προσθέτει πως την ενόχλησαν και τη θύμωσαν πάρα πολύ κάποια γεγονότα, όπως μία φράση: «Καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου» που είχε αναφέρει ο Γιώργος Κιμούλης .

«Αν δεν κάνω λάθος, την είπε ο κύριος Γιώργος Κιμούλης. Πιστεύω ότι αποτελεί ύβρη όχι μόνο προς την κ. Μπεκατώρου, αλλά προς όλες τις γυναίκες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!