Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Ζενεβιέβ Μαζαρί – GNTM: Η απώλεια μαλλιών μετά την αφαίρεση του θυροειδή και η ευχή για το μέλλον
[Queen]: Ζενεβιέβ Μαζαρί – GNTM: Η απώλεια μαλλιών μετά την αφαίρεση του θυροειδή και η ευχή για το μέλλον

[Queen]: Ζενεβιέβ Μαζαρί – GNTM: Η απώλεια μαλλιών μετά την αφαίρεση του θυροειδή και η ευχή για το μέλλον

«Εγώ είμαι 46 ετών και έχω μπει σε μια διαδικασία να ξέρω τι μου αρέσει. Αν με σχολιάσει κάποιος αλλά έχεις προσωπικότητα, δεν σε επηρεάζει. Αν η ψυχή σου είναι όμορφη, δεν σε νοιάζει, δεν σε αφορά»… Η εξομολόγηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί στην Κατερίνα Καινούργιου και την Super Κατερίνα στον Alpha έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

H creative director και κριτής του GNTM , η Ζενεβιέβ Μαζαρί έκανε μια εξομολόγηση καρδιάς στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Super Κατερίνα στον Alpha.

Η πρόταση για το GNTM

«Ήμουν καθηγήτρια στη σχολή της Βίκυς. Η Βίκυ Καγιά μου είπε να πάω στο GNTM. Είχα πει στη Βίκυ ότι δεν κάνω για κάμερα. Πήγα στην οντισιόν, απέτυχα παταγωδώς ως coach. Ήμουν πάρα πολύ ειλικρινής, τους είπα ότι είχα πάει για τη Βίκυ, τους είπα ότι ξέρω πως έχω αποτύχει και ότι μπορούσα να γίνω art director, για πίσω από τις κάμερες, έτσι πήγα. Μου λείπει η Βίκυ γιατί η Βίκυ ήταν το GNTM. Ξεκίνησε με τη Βίκυ. Αλλά ήταν δικιά της η απόφαση. Το έλεγε πολύ καιρό και δεν μπορούσε πια με τα γυρίσματα.

Η Βίκυ Καγιά απαντά για την «κόντρα» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Καμιά φορά σε πνίγει το δίκιο»

Όταν μου το είπαν ήταν σοκ πώς θα βγει το GNMT γιατί δεν ήμασταν παρουσιαστές και η Βίκυ έφερνε και τη μόδα και την παρουσίαση και το κατέχει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!