Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Ξηρή VS αφυδατωμένη επιδερμίδα: Εσύ ξέρεις ποια είναι η διαφορά τους;
[Queen]: Ξηρή VS αφυδατωμένη επιδερμίδα: Εσύ ξέρεις ποια είναι η διαφορά τους;

[Queen]: Ξηρή VS αφυδατωμένη επιδερμίδα: Εσύ ξέρεις ποια είναι η διαφορά τους;

Σου εξηγούμε αναλυτικά και τα δύο σενάρια.

Όπως κάθε γυναίκα έτσι κι εσύ σίγουρα θα έχεις διαμορφώσει στο πέρασμα των χρόνων τη δική σου skincare routine. Θα έχεις δοκιμάσει, θα έχεις αγαπήσει ή μπορεί και να έχεις απορρίψει προϊόντα και συστατικά μέχρι να βρεις αυτό που τελικά ικανοποιεί τις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

Έχεις καταλήξει, όμως, μετά βεβαιότητας σε ποιον τύπο επιδερμίδας ανήκεις. Ή μήπως όχι; Έχεις λιπαρή ή μεικτή επιδερμίδα; Μήπως το δέρμα σου είναι ξηρό ή αφυδατωμένο; Οι πρώτες δύο περιπτώσεις ίσως είναι οι πιο αναγνωρίσιμες όλων. Δηλαδή, ξέρεις ότι έχεις λιπαρή επιδερμίδα όταν το δέρμα σου έχει μια φυσική γυαλάδα διαρκώς. Και μεικτή επιδερμίδα όταν η μύτη και το μέτωπό σου είναι λιπαρά, ενώ τα μάγουλά σου είναι ξηρά.

Η δυσκολία συνήθως έγκειται στο να αναγνωρίσεις αν έχεις ξηρή ή αφυδατωμένη επιδερμίδα. Μήπως κι εσύ κάπου εδώ έχεις μπερδευτεί και καταλήγεις να αγοράζεις τα λάθος προϊόντα για εσένα; Μην αγχώνεσαι! Εμείς θα σου λύσουμε όλες τις απορίες γύρω από την αφυδάτωση και την ξηρότητα του δέρματος.

Πρώτα θα πρέπει να ξέρεις ένα πράγμα: άλλο το αφυδατωμένο δέρμα και άλλο το ξηρό δέρμα. Στην πρώτη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μια παροδική κατάσταση της επιδερμίδας μας, ενώ στη δεύτερη με τον τύπο δέρματός μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!