Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Η τραγουδίστρια διαψεύδει την απιστία: Η αλήθεια στο γιατί ζήτησε διαζύγιο
[Queen]: Η τραγουδίστρια διαψεύδει την απιστία: Η αλήθεια στο γιατί ζήτησε διαζύγιο

[Queen]: Η τραγουδίστρια διαψεύδει την απιστία: Η αλήθεια στο γιατί ζήτησε διαζύγιο

Η τραγουδίστρια διαψεύει τις φήμες περί δεύτερης απιστίας

Την προηγούμενη εβδομάδα η είδηση πως η διάσημη τραγουδίστρια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον συνάδελφο σύζυγό της, έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Οι φήμες για νέα απιστία από την μεριά του τραγουδιστή και πως περιμένει και παιδί με άλλη γυναίκα, έκαναν έξαλλη την τραγουδίστρια που στο Instagram live που έκανε, έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να λύσει απορίες.

«Ήθελα να ξέρετε όλοι πως δεν έχω ρίξει ούτε δάκρυ, αυτή τη φορά δεν έκλαψα και ξέρετε γιατί, ο λόγος για το διαζύγιό μου δεν έχει να κάνει με όσα γράφονται και λέγονται, δεν έχει να κάνει με την απιστία.

Όσα γράφονται είναι ψέματα, η φήμη για την ύπαρξη άλλου μωρού είναι ψευδής, είναι όλα αηδίες», τόνισε η τραγουδίστρια Cardi B για τις φήμες που ήθελαν τον Offset, τον σύζυγό της όχι μόνο να την έχει απατήσει ξανά αλλά να περιμένει και παιδί από άλλη γυναίκα.

Ο λόγος του χωρισμού ήταν άλλος, πιο απλός και πιο κατανοητός:
«Βαρέθηκα να παραβλέπω πράγματα, όταν καταλαβαίνεις πως τίποτα δεν είναι το ίδιο πια, φεύγεις πριν σε απατήσουν, τίποτα τρελό, τίποτα άλλο δεν συνέβη, κάποιες φορές οι άνθρωποι απομακρύνονται, βαριέσαι τα όσα συμβαίνουν, βαριέσαι τους τσακωμούς και φεύγεις πριν συμβεί κάτι».

Η Cardi και ο Offset, ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Φεβρουάριο του 2017, παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβρη του 2017 μυστικά και δεν επιβεβαίωσαν τον γάμο μέχρι τον Δεκέμβρη του 2017.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!