Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Γη της ελιάς: Το Twitter απαιτεί να βλέπει το love story Φίλιππου και Βασιλικής (photos)
[Queen]: Γη της ελιάς: Το Twitter απαιτεί να βλέπει το love story Φίλιππου και Βασιλικής (photos)

[Queen]: Γη της ελιάς: Το Twitter απαιτεί να βλέπει το love story Φίλιππου και Βασιλικής (photos)

Το Twitter αγαπά τις σκηνές Φίλιππου-Βασιλικής και απαιτεί περισσότερo love story.

Η Γης της ελιάς μας καθηλώνει καθημερινά με τις ραγδαίες εξελίξεις που δεν αφήνουν τη μικρή επαρχία της Μάνης να ηρεμήσει. Στο χθεσινό επεισόδιο (27/9/2021), μας κόπηκε η ανάσα όταν ο Ανέστης επιχείρησε να απαγάγει τη Μυρτάλη. Ο Αλέξης ευτυχώς καταφέρνει να τη σώσει από τα χέρια του κακοποιού τη μεταφέρει τραυματισμένη στο νοσοκομείο της Σπάρτης.

Η Μυρτάλη έχει χάσει το κινητό της και προσπαθεί να επικοινωνήσει με το αγόρι της, τον Στέφανο, από το κινητό του Αλέξη. Ο Στέφανος, όμως, εξαγριώνεται και η ζήλια τον κυριεύει. Νομίζει ότι η Μυρτάλη τον απατά με τον Αλέξη και ότι ήταν μαζί του όλες αυτές τις ώρες που ήταν εξαφανισμένη. Δεν της δίνει καν την ευκαιρία να του πει για την απόπειρα απαγωγής της.

Μόλις η Μυρτάλη επιστρέφει από τη Σπάρτη και πηγαίνει να βρει τον Στέφανο στο χωράφι, εκείνος της κάνει μια απίστευτη σκηνή ζήλιας και αρνείται να πιστέψει ο,τιδήποτε του λέει. Η Μυρτάλη εξαγριώνεται που δεν την εμπιστεύεται. και δεν καταφέρνει να συγκρατήσει τον θυμό της και τον χαστουκίζει, ανακοινώνοντάς του ότι χωρίζουν.

Γη της ελιάς: Η Αθηνά εξοργίζεται όταν μαθαίνει την κρυφή σχέση του Δημήτρη και της Άννας
Τεταμένες οι σχέσεις Μυρτάλης – Στέφανου

Η κατάσταση Μυρτάλης και Στέφανου είναι δύσκολη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!