Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Γη της ελιάς: Το σχέδιο δολοφονίας της Αντιγόνης από το Μάνο – Ο Στάθης έξαλλος με την Ιουλία
[Queen]: Γη της ελιάς: Το σχέδιο δολοφονίας της Αντιγόνης από το Μάνο – Ο Στάθης έξαλλος με την Ιουλία

[Queen]: Γη της ελιάς: Το σχέδιο δολοφονίας της Αντιγόνης από το Μάνο – Ο Στάθης έξαλλος με την Ιουλία

Ο Μάνος μας έβαλε σε υποψίες. Μήπως ευθύνεται και για άλλα δεινά που έχουν συμβεί στη Μάνη; Το μόνο ευχάριστο που έρχεται στα επόμενα επεισόδια, είναι ότι η Ισμήνη παίρνει πίσω το παιδί της.

Μετά τα αρραβωνιάσματα Βασιλικής και Φίλιππου τα οποία έφεραν δάκρυα στα μάτια του κοινού στο Twitter, έρχονται μαύρα μαντάτα στη Γη της ελιάς στο Mega. Ο Μάνος όσο καλοσυνάτος και καλόβολος και αν φαίνεται θα φτάσει στο άλλο άκρο, μετά το τέστ Dna όπου θα αποδειχθεί, ότι η Αντιγόνη είναι κόρη του πατέρα του Ισίδωρου. Και θα βάλει μπροστά σχέδιο εξόντωσής της. Θα θέλει να της αφαιρέσει τη ζωή για να μη χάσει την περιουσία. Αυτό σίγουρα δεν το περιμέναμε. Λέτε να έχει κάνει και άλλα τέτοια περίεργα σχέδια στο παρελθόν; Μήπως αντί να κοιτάμε τους μόνιμα κακούς, το Δημήτρη και τον Κωνσταντίνο, σκαλίσουμε και το δικό του παρελθόν; Πάντως οι τηλεθεατές έχουν άλλο καημό και θέλουν διακαώς να μη χωρίσει ο Στάθης με την Ιουλία και να είναι μαζί. Αυτό δεν θα γίνει όπως ήδη σας έχουμε πεί. Το μόνο που θα συμβεί είναι η ευτυχής λήξη της απαγωγής. Η Ισμήνη ξαναπαίρνει την κόρη της.

Έρχονται γάμοι έρχονται και σκοτωμοί

Απόψε ο αστυνόμος Κουράκος τα δίνει όλα στην επιχείρηση για να συλλάβει τους απαγωγείς της κόρης της Ισμήνης και τα καταφέρνει περίφημα με το παιδί να επιστρέφει στο σπίτι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!