Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Τις Άγριες Μέλισσες δεν τις βλέπεις μόνο! Tις ακούς και ζεσταίνεται η ψυχή σου! (video)
[Queen]: Τις Άγριες Μέλισσες δεν τις βλέπεις μόνο! Tις ακούς και ζεσταίνεται η ψυχή σου! (video)

[Queen]: Τις Άγριες Μέλισσες δεν τις βλέπεις μόνο! Tις ακούς και ζεσταίνεται η ψυχή σου! (video)

Η μουσική της σειράς με άφησε έκπληκτη από θαυμασμό!

Άγριες Μέλισσες δεν έβλεπα τη φετινή σεζόν. Παραδέχομαι ότι την πρώτη σεζόν τις παρακολουθούσα, είχα γοητευτεί από το υποκριτικό ταλέντων όλων των ηθοποιών- χωρίς καμία εξαίρεση- , αλλά οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας φέτος με «κράτησαν» μακριά τους.

Πολύ τρέξιμο, πολλή δουλειά και άλλα πολλά! Μια μέρα, όμως, ήταν αρκετή για να με κάνει- χωρίς να ξέρω πώς εξελίσσεται η ιστορία από πέρσι- να μαγευτώ ξανά και να μην μπορώ να πάρω τα μάτια μου από τις Άγριες Μέλισσες.

Αλήθεια, ξέρεις γιατί οι Άγριες Μέλισσες… λέγονται Άγριες Μέλισσες; Μάθε εδώ

Είχα γυρίσει πολύ αργά από τη δουλειά και ήμουν κυριολεκτικά ένα ερείπιο. Ίσα που κατάφερα να οδηγήσω μέχρι να φτάσω σπίτι. Έβαλα τα κλειδιά στην πόρτα, άνοιξα, έβγαλα τα παπούτσια μου και πέταξα το jacket μου στον vintage καναπέ μου.

Περπάτησα ξυπόλητη ως το δωμάτιο να βρω πιτζάμες, άνοιξα την τηλεόραση να παίζει και μπήκα τρέχοντας στο μπάνιο. Είχα τόσο μεγάλη ανάγκη να ρίξω ζεστό νερό πάνω μου, να πάρει όλη την κούρασή μου.

Και ήρθε η μαγεία του ήχου!

Και εκεί που το νερό έτρεχε… μια μουσική με συνεπήρε. «Τι ήταν αυτή η μαγική μελωδία;», είπα στον εαυτό μου. Και η μελωδία συνέχιζε! Πήρα άρον-άρον την πετσέτα, την έριξα πάνω μου και πλησίασα την τηλεόραση να δω αν έρχεται από εκεί ο ήχος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!