Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: The Bachelor: Το ταξίδι στην Τζιά έκανε τα κορίτσια έξαλλα και το Twitter να ξεσπαθώσει!
[Queen]: The Bachelor: Το ταξίδι στην Τζιά έκανε τα κορίτσια έξαλλα και το Twitter να ξεσπαθώσει!

[Queen]: The Bachelor: Το ταξίδι στην Τζιά έκανε τα κορίτσια έξαλλα και το Twitter να ξεσπαθώσει!

Ο Bachelor, Αλέξης Παππάς, αποφάσισε να δώσει το κόκκινο τριαντάφυλλο στην Ιζαμπέλα με τη Γιώτα να λέει πως δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη!

Εκδρομικό… αέρα είχε το χθεσινό (9/9) επεισόδιο του The Bachelor. Ο Αλέξης Παππάς ταξίδεψε με όλα τα κορίτσια στην Τζιά, όπου και απόλαυσαν τον καλό καιρό και τη θάλασσα.

Φυσικά, από το επεισόδιο δεν έλειπαν τα ευτράπελα, και οι στιγμές έντασης και γέλιου, που έκαναν το Twitter να ξεσπαθώσει.

Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Παππά ως Bachelor- Η αποκάλυψη για την Ελευθερίου (video)
Η κόντρα Γιώτας-Ιζαμπέλας

Το πρώτο ομαδικό ραντεβού του «The Bachelor» ξεκίνησε με τον Αλέξη Παππά να θέλει να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα στα κορίτσια και γιατί όλες έχουν εναντιωθεί στη Γιώτα.

Ο Αλέξης Παππάς μίλησε με κάθε κοπέλα ξεχωριστά για να καταφέρει να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα με τη Γιώτα και την Ιζαμπέλα να μη σταματούν την κόντρα τους.

Ο Bachelor κάποια στιγμή απήυδησε και τους ζήτησε να σταματήσουν. Όταν πια επικράτησε ησυχία, ο Αλέξης Παππάς αποφάσισε να δώσει το κόκκινο τριαντάφυλλο στην Ιζαμπέλα με τη Γιώτα να λέει πως δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη.

«Δεν περίμενα να πάρω τριαντάφυλλο», ήταν η αντίδραση της Ιζαμπέλας με τον Αλέξη Παππά να μιλάει με πολύ καλά λόγια για εκείνη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!