Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Queen]: Τι θα συμβεί στο σώμα σου αν περπατάς κάθε μέρα ένα μίλι;
[Queen]: Τι θα συμβεί στο σώμα σου αν περπατάς κάθε μέρα ένα μίλι;

[Queen]: Τι θα συμβεί στο σώμα σου αν περπατάς κάθε μέρα ένα μίλι;

Εσύ πόσο περπατάς κάθε μέρα;

Το να περπατάς καθημερινά μεγάλες αποστάσεις είναι αναμφισβήτητα μία από τις ευκολότερες μορφές άσκησης που μπορείς να κάνεις. Το περπάτημα είναι κάτι που κάνουν οι άνθρωποι πολλά χρόνια τώρα, από τότε που κατοίκησαν στον πλανήτη γη. Είτε πας βόλτα στο πάρκο της γειτονιάς σου, είτε κάνεις το τετράγωνο του σπιτιού σου δύο-τρεις γύρους, περπατώντας ένα μίλι κάθε μέρα είναι ένας σίγουρος τρόπος να κάνεις τα 150 λεπτά άσκησης που χρειάζεσαι την εβδομάδα και προτείνουν και οι ειδικοί υγείας.

Το περπάτημα είναι επίσης μια μορφή άσκησης που είναι απολύτως δωρεάν και μπορεί να γίνει σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, σε έναν διάδρομο ή σε πάρκο. Επιπλέον, μπορείς να το κάνεις ακόμα πιο ευχάριστο κάνοντας μια βόλτα με ένα μέλος της οικογένειας ή έναν φίλο, καθιστώντας το μια ευχάριστη κοινωνική δραστηριότητα. Είτε περπατάς ένα μίλι κάθε μέρα εδώ και πολύ καιρό, είτε ξεκίνησες τώρα τη δραστηριότητα αυτή να τι μπορεί να συμβεί στο σώμα σου.

-Βελτιώνεται η συγκέντρωσή σου

Είτε είσαι φοιτήτρια, μαθήτρια ή απλά δουλεύεις το να είσαι σε θέση να συγκεντρωθείς είναι σημαντικό για να ολοκληρώσεις τις εργασίες σου ή να κάνεις τη δουλειά σου όσο καλύτερα μπορείς. Φυσικά, η συγκέντρωση δεν είναι σημαντική μόνο για το σχολείο και την εργασία. Ίσως θέλετε να διατηρήσεις σε καλή κατάσταση τον εγκέφαλό σου, έτσι ώστε να μπορείς να απολαύσεις την ανάγνωση ενός βιβλίου ή να γράψεις αυτό το μυθιστόρημα που έχεις αποφασίσει να εκδώσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!