Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Τελικά έχει γεννήσει η Gigi Hadid; Οι φωτογραφίες που, κάπως, ξεδιαλύνουν το τοπίο
[Queen]: Τελικά έχει γεννήσει η Gigi Hadid; Οι φωτογραφίες που, κάπως, ξεδιαλύνουν το τοπίο

[Queen]: Τελικά έχει γεννήσει η Gigi Hadid; Οι φωτογραφίες που, κάπως, ξεδιαλύνουν το τοπίο

Ή το μπερδεύουν ακόμα περισσότερο!

Ένα απίθανο μυστήριο επικρατεί τις τελευταίες μέρες γύρω από την εγκυμοσύνη της Gigi Hadid , μιας και αρκετοί θεωρούν ότι ήδη έχει γεννήσει, και ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη να το ανακοινώσει. Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν μας κάνει εντύπωση, μιας και αρκετά συχνά διάσημοι αποκτούν παιδιά, και το αποκαλύπτουν κάποιους μήνες μετά-δεν είμαστε άλλωστε και πρώτου βαθμού συγγενείς για να μας το πουν αμέσως-.

Λίγες μέρες πριν λοιπόν, ο πατέρας της Gigi, Mohamed Hadid, ανέβασε στο Instagram ένα ποίημα το οποίο είχε γράψει ο ίδιος, αφιερωμένο στο νέο του εγγόνι, κάνοντας πολλούς να πιστέψουν ότι τα γεννητούρια έχουν ήδη συμβεί. Παρόλα αυτά, ο ίδιος ο μέλλων παππούς απάντησε στους φανς που ρωτούσαν σαστισμένοι, ότι δεν έχει ακόμα γεννήσει.

Πάντως, λίγες ώρες πριν, η Gigi ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες, γράφοντας στη λεζάντα: «Περίπου 27 εβδομάδων. Ο καιρός περνάει γρήγορα». Αυτή ήταν και η αφορμή να επανέλθουν οι υποψίες, καθώς πολλοί αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο δεν ανέβασε πιο πρόσφατες φωτογραφίες.

Γιατί τις είχε κάβα θα πούμε εμείς. Τι; Όχι; Τελοσπάντων τεράστιο μυστήριο όλο αυτό και σύντομα θα μάθουμε τις λεπτομέρειες. Υπομονή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!